Hyppää pääsisältöön
Palapelinpaloja sovitetaan yhdessä yhteen

Belbin® Akkreditointi

Tampereen ammattikorkeakoulu
Tree – Jatkuvan oppimisen palvelut

Kuvaus

Belbin®-tiimirooli akkreditointi jälleen mahdollista Suomessa ja nyt TAMKissa!

Anna tiimillesi taidot, joita tarvitaan yhteistyöhön, kommunikointiin ja yhteisten liiketoimintatavoitteiden saavuttamiseen. Auta luomaan merkitystä, luottamusta ja psykologista turvallisuutta. Belbin-akkreditointi antaa vankan pohjan Belbin-teorian hyödyntämiselle ja eväät raporttipalautteen ja tiimityöpajojen fasilitointiin.

 

Kenelle

Belbin akkreditointia suositellaan kaikille, jotka käyttävät – tai haluavat käyttää – Belbin- tiimiroolimallia. Malli on loistava työkalu toisen käyttäytymisen ymmärtämiseen ja mahdollistaa esihenkilölle voittavan tiimin rakentamisen.

Sopii erityisesti HR:lle, HRD:lle, esihenkilöille, johtajille sekä henkilöstöpalveluyritysten headhuntereille ja henkilöarviointeja tekeville.

 

Miten toimitaan

Koulutus koostuu ennakkotehtävistä, kahden työpäivän lähivalmennuksesta/neljän iltapäivän etävalmennuksesta, kotitehtävistä, loppukokeesta sekä puolen päivän practical sparrauksesta valmentajan kanssa. Loppukoe on läpäistävä, jotta akkreditointi voidaan myöntää.

Järjestämme pienryhmäkoulutuksia kahdesti lukukaudessa ja in-house-koulutuksia asiakkaiden toiveiden mukaan.

Seuraavat koulutukset ovat: 21-22.9.2023 Tampereella TAMKissa ja

6-9.11.23 etänä Zoomissa. Tarkemmat kellonajat ilmoittautuneille myöhemmin.

Hinta 1870e+alv/hlö

Sisältää: Belbin-tiimiroolitestin itselle ja 2 kpl harjoitustestejä (arvo 240e), Koulutuksen suomeksi (englanniksi), tehtävät portaalissa (englanniksi, voi vastata suomeksi), loppukokeen sekä virallisen sertifikaatin hyväksytyn suorituksen jälkeen.

Akkreditoidut henkilöt pääsevät mukaan Belbin®-yhteisöön, jossa materiaalia työpajojen pitämistä varten ja Belbin®-Suomen edustajien tuki. Tuki maksuton ensimmäisen vuoden ajan.

 


Onko teillä vielä Belbin®-tiimiroolitestit tekemättä?

Lue lisää ja valitse tiimillesi sopivin paketti

 

Yhteyshenkilöt