Hyppää pääsisältöön
Tampereen yliopiston opiskelijan käsikirja

Jatkuva oppiminen ja jatko-opinnot

Jatko-opiskelumahdollisuudet

Yliopistotutkinnon suorittanut voi täydentää osaamistaan monin eri tavoin.

Alumniopinnot

Alumnina voit suorittaa monenlaisia opintoja. Katso lisätietoa alumniksi hakeutumisesta ja ole tarvittaessa yhteydessä omaan tiedekuntaasi.

Ammatillinen opettajankoulutus

TAMKin yhteydessä toimiva Tampereen ammatillinen opettajakorkeakoulu järjestää ammatillista opettajankoulutusta ammattikorkeakouluihin, ammattioppilaitoksiin ja aikuiskoulutuskeskuksiin suuntautuville opettajille. Koulutus antaa pedagogisen kelpoisuuden myös muiden oppilaitosten opettajille. Koulutus on 60 opintopisteen laajuinen ja voit suorittaa sen työn ohessa opiskellen 1,5 – 2 vuodessa.

Avoimet korkeakouluopinnot

Avoimessa yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa voit kehittää ja laajentaa osaamistasi monella eri alalla.

Erikoistumiskoulutukset

Erikoistumiskoulutukset ovat laajoja ammatillisia täydennyskoulutusohjelmia, jotka on tarkoitettu mm. soveltuvan korkeakoulututkinnon suorittaneille. Erikoistumisopinnot eivät johda tutkintoon. Erikoistumisopintojen laajuus on 30 – 60 opintopistettä ja voit suorittaa ne työn ohessa.

Täydennyskoulutus

Tarjoamme tutkintoon johtavan koulutuksen lisäksi mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi koko työelämän ajan. Monipuolinen täydennyskoulutustarjontamme sisältää eripituisia opintoja, muutamasta päivästä jopa vuoden tai kahden kestäviin koulutuskokonaisuuksiin.

Tohtorikoulutus

Katso lisätietoa tohtoriohjelmien sivulta.

 

 

 

 

 

 

 

 

Julkaistu: 27.2.2019
Päivitetty: 29.12.2022