Hyppää pääsisältöön
Tampereen yliopiston opiskelijan käsikirja

Valmistuneiden juhla

Valmistuneiden juhla - Kevät 2024

Kevätlukukaudella valmistuneiden juhlaa vietetään kesäkuussa ja syyslukukaudella valmistuneiden juhla on joulukuussa. Juhla on tarkoitettu ylemmästä korkeakoulututkinnosta valmistuville, mutta myös ne kandidaatiksi valmistuvat, joilla ei ole opiskeluoikeutta ylemmän korkeakoulututkinnon suorittamiseksi ovat tervetulleita.

Voit halutessasi osallistua juhlaan, jos olet suorittanut kaikki opintoihisi sisältyvät opinnot, vaikka et olisikaan vielä ehtinyt virallisesti valmistua juhlaan mennessä. Juhlassa ei jaeta todistuksia.

Syyslukukauden juhlat järjestetään seuraavasti:

  • Hervannan kampuksella Festian Isossa salissa pe 14.6. klo 18.00 - Juhla on täynnä. Lauantain 15.6. juhlassa on vielä tilaa.
  • Keskustakampuksella Päätalon Juhlasalissa la 15.6. klo 12.00

Hervannan kampuksen juhla on tarkoitettu ensisijaisesti Hervannan kampuksella opiskelleille, mutta voit halutessasi osallistua mihin juhlaan vaan. Lähiomaiset ovat tervetulleita tilaisuuteen, enintään 2 vierasta valmistujaa kohti.

Ilmoittauduthan juhliin annettuun määräaikaan mennessä:

  • 14.6.2024 klo 18.00, Hervannan kampus: ilmoittautuminen 10.6. klo 12.00 mennessä - Juhla on täynnä. Lauantain 15.6. juhlassa on vielä tilaa.
  • 15.6.2024 klo 12.00, Keskustakampus: ilmoittautuminen 10.6. klo 12.00 mennessä, max 250 valmistujaa tästä linkistä: https://www.lyyti.in/valmistuneidenjuhla_keskusta_06_2024

Valmistuneet kokoontuvat noin puoli tuntia ennen tilaisuuden alkua (ellei tiedekunnista toisin ohjeisteta) Hervannan kampuksella Festian aulassa ja Keskustakampuksella Päätalon toisen kerroksen rehtoreiden muotokuva-aulassa.

Valmistuneet siirtyvät rehtorin johdolla kulkueena varsinaiseen juhlatilaan, johon mukaan ilmoitetut vieraat ovat menneet jo aikaisemmin. Ohjelmaan kuuluu valmistuneiden kulkue, musiikkia, yliopiston johdon puhe sekä alumnin/Tekniikan Akateemisten, Ylioppilaskunnan ja valmistuneen tervehdykset.

Ohjelma kestää noin tunnin ja tämän jälkeen on aulassa kuohuviinitarjoilu ja onnitteluiden vuoro.

Vaatetuksena on joko:

  • kokopuku (yhdistelmäasu, eli suorat housut ja takki ja kauluspaita sopivat myös, kunhan asu on juhlava) tai
  • juhlava mekko tai jakku- tai housupuku.

Sama vaatetus sopii sekä valmistuneille että vieraille. Teekkarilakin käyttöä Hervannan juhlassa suositellaan.

Lisätietoja: kyosti.koskela [at] tuni.fi

 

Julkaistu: 27.2.2019
Päivitetty: 4.6.2024