Hyppää pääsisältöön

Omat tehtävät

Tampereen yliopisto ja TAMK

Omat tehtävät – id.tuni.fi

Omat tehtävät -sivun kautta voit puoltaa alaistesi käyttövaltuuksia sekä hyväksyä tai hylätä palveluihin liittyviä käyttövaltuushakemuksia. Sivuston toiminta koostuu kolmesta välilehdestä, jotka ovat "Omat tehtävät", "Tapahtumahistoria" ja "Delegoinnit".

  • Omat tehtävät-välilehti näyttää sinulle ohjatut avoimet hakemukset, jotka odottavat hyväksyntääsi tai puoltoasi. Välilehdeltä näet myös sinulle delegoidut puoltotehtävät. Hakemuksia pääset käsittelemään klikkaamalla hyväksyntääsi odottavaa hakemusta. Tämän jälkeen avautuu hakemus tarkemmilla tiedoilla. Hakemusta on myös mahdollista muokata tässä vaiheessa myös tarvittaessa määräaikaiseksi.
  • Tapahtumahistoria-välilehti tarjoaa näkymän aiemmin käsittelemiesi käyttövaltuuksien tarkasteluun. Tällä välilehdellä voit tehdä myös suodatettuja hakuja helpottaaksesi etsimäsi käyttövaltuuden löytämistä. Oletusarvoisesti listalla näyteään tapahtumat kahden viimeisen viikon ajalta.
  • Delegoinnit-välilehdellä näet puoltojen delegoinnin tilan ja voi delegoida täällä puoltosi toiselle henkilölle lomasi ajaksi.

Huomioita delegoinnista

Avoimista puolloista lähtee aina muistutussähköposti molemmille, sijaiselle sekä delegoijalle. Puollon voi tehdä tällöin sijaisen lisäksi myös delegoija itse.

Jos myöhemmin on tarvetta tarkastella hyväksyttyä/hylättyä  hakemusta, niin aika, kommentti ja puoltajan nimi näkyy historiatiedoissa.

IT Helpdesk
0294 520 500
it-helpdesk [at] tuni.fi (it-helpdesk[at]tuni[dot]fi)
helpdesk.tuni.fi

Julkaistu: 16.6.2020
Päivitetty: 6.3.2023