Hyppää pääsisältöön

Omat tiedot

Tampereen yliopisto ja TAMK

Omat tiedot – id.tuni.fi

Pääikkuna näyttää käyttäjän henkilötiedot, käyttäjätunnuksen, yhteystiedot, opiskeluoikeudet ja sopimukset.

Omat tiedot -osion kautta pääset tarkastelemaan sinulle myönnettyjä käyttövaltuuksia, vaihtamaan asiointikielen, ottamaan käyttöön kaksivaiheisen tunnistuksen sekä valitsemaan ensisijaisen sopimuksen:

 • Käyttövaltuuksien tarkasteleminen
  Voit tarkastella sinulle myönnettyjä käyttövaltuuksia klikkaamalla sopimuksesi perässä olevaa alaspäin osoittavaa hakasta. Tämä avaa käyttövaltuuslistauksen. 
   
 • Muuta asetuksia    
  Muuta asetuksia -painikkeesta pääset omat asetukset -sivulle. Täältä pääset vaihtamaan tarvittaessa asiointikielen (FI, EN) sekä ottamaan käyttöön kaksivaiheisen tunnistuksen. Myös salasanan vaihtaminen onnistuu tätä kautta.
   
 • Ensisijaisen sopimuksen vaihtaminen
  Jos sinulla on useampi sopimus (Tau ja Tamk) ja haluat vaihtaa jommankumman ensisijaiseksi sopimukseksi. Pystyt tekemään sen omista tiedoistasi painikkeesta "Valitse ensisijainen sopimus". O365:n näyttönimi pohjautuu ensisijaiseen sopimukseen.

Huomioita omista tiedoista

Jos käyttäjätunnus ja yhteystiedot -osiossa näet sähköpostin kohdalla sähköpostiosoitteen lisäksi myös keltaisen kolmion, se tarkoittaa että kyseinen sähköpostilaatikko ei ole käytössä. Tähän osoitteeseen tai tästä osoitteesta ei voi lähettää sähköpostia. Tämä johtuu vierailijasopimuksen tyypistä, jolla ei ole sähköpostioikeutta. Tämä osoite on kuitenkin näkyvissä, jotta HAKA –kirjautuminen olisi mahdollista.

 

IT Helpdesk
0294 520 500
it-helpdesk [at] tuni.fi (it-helpdesk[at]tuni[dot]fi)
helpdesk.tuni.fi

Julkaistu: 10.6.2020
Päivitetty: 6.3.2023