Hyppää pääsisältöön

Haku

IT-palvelut työsuhteen päättyessä

Tampereen yliopisto ja TAMK

Käyttäjätunnus sulkeutuu

Käyttäjätunnuksesi sulkeutuu seitsemän päivää työsuhteen päättymisen jälkeen. Voit tarkistaa tunnuksen voimassaolon id.tuni.fi-palvelusta.

Kun tunnuksesi sulkeutuu, siihen liittyvä sähköpostiosoite poistuu käytöstä. Postien edelleen ohjaaminen sulkeutuneesta sähköpostiosoitteesta tai automaattisen vastauksen asettaminen siihen ei ole mahdollista.

Huom! Sähköpostilaatikon ja tunnukseen liittyvän kotihakemiston sisältö tuhotaan, joten ota itsellesi tarpeellinen aineisto talteen hyvissä ajoin!

Käyttäjätunnukseen liittyvät muut oikeudet (ns. lisäkäyttövaltuudet) päättyvät heti työsuhteen päättyessä. Huolehdi ylläpitämiesi sisältöjen/verkkosivustojen elinkaaresta. Pyydä tarpeettomien sisältöjen poistoa tai muistuta esihenkilöäsi uusien ylläpitäjien hankkimisesta.

Sovi esihenkilösi kanssa myös korkeakouluyhteisölle tarpeellisten tiedostojen ja tietojen luovuttamisesta riittävän ajoissa.

Jos haluat säilyttää omat Panopto-videopalvelulla tekemäsi ja/tai palvelussa julkaisemasi videotallenteet, sinun tulee muistaa ladata ne talteen ennen työsuhteesi päättymistä Panopton tukisivun ohjeen mukaisesti.

Työsuhteesi päättyessä palauta tietokoneesi ja puhelimesi oheislaitteineen kampuksen laitelokerikkoon.

  • Hervanta, Päärakennus, Korkeakoulunkatu 10, 2. kerros PB219 aula
  • Kauppi, Arvo, Arvo Ylpön katu 34, ARVO2 aula
  • Keskusta, Päätalo, Kalevantie 4, A059 käytävä
  • TAMK Pääkampus, B-rakennus, Kuntokatu 3, 2. kerros B2-01 käytävä

Laitepalautukset voi tehdä ilman asiointikoodia tai kirjautumista palveluun.

 

IT Helpdesk
0294 520 500
it-helpdesk [at] tuni.fi
helpdesk.tuni.fi

Julkaistu: 31.1.2019
Päivitetty: 14.6.2023