Yleisötilaisuus

Vaikuta sote-alan koulutustarjontaan -työpaja

Ilmoittautumisaika:
Tervetuloa visioimaan ja vaikuttamaan lähijohtajille ja sote-alan asiantuntijoille suunnattuun koulutustarjontaan.

Millaista koulutusta ammattikorkeakoulun tulisi sinun mielestäsi tarjota tulevaisuudessa sote-alan ammattilaisille? Tervetuloa mukaan työpajaan ideoimaan kanssamme!

Järjestämme samansisältöisen työpajan kaksi kertaa: 11.2.2021 kello 13-16 ja 25.2.2021 kello 13-16. Työpajat toteutuvat verkossa.

Työpajan ohjelma:

13.00 Tervetuloa ja osallistujien omat koulutustoiveet

14.00 Työskentelyn ohjeistus ja kokemukset erilaisista koulutuksista

14.30 Johtajan unelmien CV: Mitä osaamista toivoisin itselleni tai lähijohtajalleni lisää? Mitkä olisivat parhaat tavat toteuttaa koulutusta?

15,00 Työntekijän unelmien CV: Millaista osaamista seuraavassa rekrytoinnissa painotamme? Millaista osaamista tarvitsimme organisaatiossamme tulevaisuudessa? Mitkä olisivat parhaat tavat toteuttaa koulutusta?

15.30 Nostoja, koontia, kiitoksia sekä verkostoitumiskehotus ja hetki aikaa käydä LinkedInissä tai jakaa chatissa omat yhteystiedot

Ilmoittaudu mukaan

Ilmoittaudu työpajaan viimeistään 4.2.2021