Hyppää pääsisältöön

Tampere Smart City Expo & Conference

Tampereen korkeakouluyhteisö
PaikkakuntaNokia Arena, Kansikatu 3, 22100 Tampere
Nokia Arena
6.6.2023 6.00–21.00
Kielienglanti, suomi
PääsymaksuMaksuton tapahtuma
Kansainvälinen Tampere Smart City Expo & Conference valloittaa Tampereen Nokia Arenan älykaupunkikehityksellä ja digitalisaatiolla 6.–7. kesäkuuta 2023. Tapahtuman pääpuhujina loistavat digitaalisen asiakaspolun huippuasiantuntija Belinda Gerdt ja Metaverse Instituten toimitusjohtaja Christina Yan Zhang.

Tampere Smart City Expo & Conference kattaa areenalle uutuudet tekoälyn, robotiikan, automaation ja digitalisaation saralla. Kansainvälisen tapahtuman teema sukeltaa urbaaniin metaversumiin, paneutuen muun muassa digitalisaatioon, vastuulliseen yhteistyöhön sekä älykaupunkien uusiutumiskyvykkyyteen.  

Maksuton rekisteröityminen ja konferenssipassien myynti avoinna

Tapahtumakokonaisuuden Expo on maksuton ja avoin kaikille rekisteröityneille, ja osuuteen kuuluu päälavan ohjelma. Conference- sekä BRiDG3 Summit -tapahtumapassit on mahdollista lunastaa verkkosivulta.

Tampere Smart City Expo & Conferencen järjestävät yhteistyössä Tampereen kaupunki, Business Tampere ja Tampereen Messut -konserni. Tapahtumakokonaisuuden tuottaa Tampereen Messut -konserni. Tampere Smart City Expo & Conference on suunnattu älykaupunkikehityksen kehittämisverkostoille, yrityksille ja ekosysteemeille, ICT-sektorille, kunnille, kaupungeille ja oppilaitoksille sekä alan asiantuntijoille ja tulevaisuuden osaajille.

Lisätiedot:

tscec.fi/ #tscec #beyondtheabstract

Ohjelma: https://www.tscec.fi/en/program/

Rekisteröityminen ja konferessipassit: https://www.tscec.fi/en/for-visitors/register/

 

Järjestäjä

Tampereen kaupunki, Business Tampere ja Tampereen Messut -konserni.