Hyppää pääsisältöön

Osa Taylor & Francisin e-lehdistä jää käyttöön - Wileyn neuvottelut jatkuvat

Julkaistu 29.1.2019
Tampereen korkeakouluyhteisö
e-tunnus
Kirjastoja edustava FinELib-konsortio ja Taylor & Francis eivät päässeet tulokseen aineistoneuvotteluissa. Neuvotteluiden kariutuminen tarkoittaa, että pääsy Taylor & Francisin lehtikokoelmiin päättyi 1.2.2019.

Tampereen yliopisto saa FinElib-sopimuksen päätyttyä pitkäaikaiskäyttöön Taylor & Francisin noin pari sataa lehteä. Tampereen yliopiston (vanhoilla uta.fi-tunnuksilla) käyttöön jäävät lehdet, joihin kustantajan antamien tietojen mukaan pääsy jatkuu. Listalta näet mihin lehtiin on pääsy ja miltä vuosilta kukin lehti on saatavissa.

Pääsy käytettävissä oleviin lehtiin on ainoastaan vanhoilla uta.fi –tunnuksilla vanhojen palvelujen kautta. Linkit vanhoihin palveluihin löytyvät esim. TuniLibin etusivulta: https://tuni.finna.fi/.

Osa Taylor & Francisin lehdistä on saatavissa myös muiden lehtikokoelmien kautta, saatavuus kannattaa tarkistaa e-lehdet –listalta. Muista paketeista löytyvissä lehdissä on usein viive uusimpien lehtien saatavuudessa. Tarkista myös TuniLibistä, löytyykö etsimäsi lehden vanhempia numeroita painettuna.

Wileyn lehdet käytössä 25.2.2019 saakka

Viimeisimmän tiedon mukaan pääsy Wileyn aineistoihin jatkuu 25.2.2019 saakka. Pääsy lehtiin on vanhoilla uta.fi ja tut.fi –tunnuksilla. vanhojen palvelujen kautta. Linkit vanhoihin palveluihin löytyvät esim. TuniLibin etusivulta: https://tuni.finna.fi/.

FinELib ja Wiley jatkavat neuvotteluja, ja niistä tiedotetaan myöhemmin lisää.

Lisätietoja:
Kaisa Rissanen, päällikkö, tietoaineistot, kaisa.rissanen [at] tuni.fi
Aniita Ahlholm-Kannisto, tiiminvetäjä, hankinta, aniita.ahlholm-kannisto [at] tuni.fi