Hyppää pääsisältöön
Opiskelija Mediapoliksen studiossa.

Medialle

Viestintäpalvelut auttaa mediaa löytämään asiantuntijoita haastateltaviksi ja tarjoaa valokuvia median käyttöön.

Tampereen yliopisto

Tampereen yliopiston mediapalvelun puhelinnumero on 0294 520 800 ja sähköpostiosoite viestinta.tau [at] tuni.fi. Vastaamme tiedusteluihin arkisin kello 8–16.

Yliopiston viestinnän ja markkinoinnin henkilöstö

Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampereen ammattikorkeakoulun mediapalvelun tavoittaa sähköpostitse osoitteessa viestinta.tamk [at] tuni.fi. Vastaamme tiedusteluihin arkisin kello 8–16.

TAMKin viestinnän ja markkinoinnin henkilöstö

Valokuvat

Valokuvia median käyttöön on saatavilla Mediapankin julkisesta galleriasta. Lisää kuvia voit kysyä osoitteista viestinta.tau [at] tuni.fi ja viestinta.tamk [at] tuni.fi.

Logomme

Logot ja niiden käyttöohjeet löydät kuvapankistamme.

Löydä asiantuntija

Etsitkö asiantuntijaa haastateltavaksi? Olemme koonneet samalle sivulle asiantuntijoitamme eri aihepiireistä aina koronapandemiasta sukupuolentutkimukseen ja kuntavaaleista sote-uudistukseen.

Tutustu asiantuntijoihimme

Korkeakouluyhteisön lehti Unit - tutkitun tiedon puolesta

Hoivarobotiikka tuo helpotusta arkeen

Tuuli Turja nostaa Taru Mannerta voimaliivin avulla.

Hoivarobotiikka voi herättää huolen ihmisten korvaamisesta koneilla. Teknologia ei kuitenkaan uhkaa inhimillistä vuorovaikutusta, ja se voi helpottaa hoitajapulaa.

Kuriin ja herran nuhteeseen

Hämeenlinnan naisvankilan puretun päiväsellirakennuksen käytävä ja kalteri-ikkuna.

Naiseuden normit olivat ahtaita 1800-luvun Suomessa. Jo pelkkä irtolaisuus saattoi tietää vapausrangaistusta – varsinaisista rikoksista puhumattakaan.

Netissä olemme aina hämärällä kujalla

Data on uusi vallan ja vaurauden väline. Tässä järjestelmässä olemme kaikki kiinnostavia kohteita eikä kukaan meistä ole sivustakatsoja.