Hyppää pääsisältöön

Korkeakoulumme opiskelija - puuttuuko sinulta opiskelijakortti? Voit siitä huolimatta saada kirjastokortin!

Julkaistu 12.2.2021
Tampereen korkeakouluyhteisö
Talvinen metsäpolku
Kirjaston toimipisteiden ollessa suljettuna on helpdesk.tuni.fi -palveluportaalissa mahdollista jättää pyyntö kirjastokortin saamiseksi. Palvelu on ollut jo käytössä opiskelijakortin omaaville ja henkilökunnalle, mutta nyt myös ne korkeakouluyhteisön opiskelijat, joilla ei ole opiskelijakorttia, voivat tilata kirjastokortin. Kirjastokortti on pakollinen, jotta pystyt käyttämään aineiston noutopisteitä poikkeustilanteen aikana.
  • Mikäli sinulla on opiskelijakortti tai odotat opiskelijakorttiasihttps://helpdesk.tuni.fi/ -palvelussa voit pyytää kirjastokortin aktivointia kirjautumalla palveluun tuni-tunnuksillasi. Aktivoi tai tilaa kirjastokortti -painikkeen löydät Kirjastopalvelut-osion alta.
  • Mikäli sinulla ei ole opiskelijakorttia, https://helpdesk.tuni.fi/ -palvelussa voit tilata itsellesi erillisen kirjastokortin. Kun olet kirjautunut palveluun tuni-tunnuksillasi, Aktivoi tai tilaa kirjastokortti -painike löytyy Kirjastopalvelut-osion alta. Toimitamme kortin postitse opiskelijarekisterissä olevaan osoitteeseesi.
  • Henkilökunta voi myös aktivoida kirjastokortin, mikäli sitä ei entuudestaan ole käytössä. Henkilökunta voi tilata itselleen kirjastokortin https://helpdesk.tuni.fi/ -palvelussa. Tilaa kirjastokortti- painikkeen löydät Kirjastopalvelut-osion alta. Kirjastokortti toimitetaan tilaajan sisäpostiosoitteeseen.

Kirjastojärjestelmä generoi kirjastokortille PIN-koodin, joka lähtee automaattisesti tilaajan sähköpostiin kortin aktivoimisen yhteydessä.

 

Seuraa kirjaston verkkosivujen ja intran tiedotuksia, niin löydät aina uusimmat tiedot kirjaston palveluiden tilanteesta pandemiatilanteen aikana. Kirjaston tilojen sulkeutumisesta huolimatta kirjaston kaikki verkkopalvelut jatkavat normaalisti. 

Tästä linkistä pääset lukemaan kirjaston toiminnasta koronaviruksen aikana - linkin sisältöä päivitetään jatkuvasti.