Hyppää pääsisältöön

Info & starttipaja: Tuotteistaminen

Tampereen yliopisto
PaikkakuntaPohjoisranta 11 A, 28120 Pori
Porin yliopistokeskus
4.5.2023 11.00–13.00
Ilmoittautumisaika päättyy 1.5.2023,21.00
Kielisuomi
PääsymaksuMaksuton tapahtuma
KAMU-hanke järjestää tuotteistamispajan
Tuotteistamalla lisää myyntiä! Tuotteistaminen on avain yrityksesi menestymiseen. Sen avulla voit kasvattaa ja kehittää toimintaasi.

Kartoittamalla asiakaskuntasi tai asiakaskohderyhmäsi tarpeita, toiveita ja vaatimuksia pääset hyvin alkuun. Kun tarpeet ovat selvillä tulee sinun osata kertoa kuinka tuotteesi ja palvelusi tulevat auttamaan potentiaalisia asiakkaitasi. Lisäksi on syytä osata laskea kannattavuus ja hinnoitella tuotteesi kilpailukykyisesti. Menestyksesi varmistat testaamalla ja pilotoimalla, joiden jälkeen olet valmis kaupallistamaan tuotteesi.

Näihin aiheisiin pääset sisään maksuttomassa tilaisuudessa 4.5.2023 kello 14-16, kun yritysten edustajat perehdytetään käytännön esimerkkien kautta aiheeseen. Tilaisuus järjestetään hybridi-tapahtumana Porin yliopistokeskuksella sekä etäosallistumismahdollisuus Teamsilla.

Aiheeseen perehdyttää Jouni Ortju, joka on toiminut vuodesta 2005 lähtien liikkeenjohdon konsulttiyrittäjänä Laatukoulutus Jouni Ortju Ky:ssä. Hän on sparrannut sekä kouluttanut pääasiassa palvelusektorin yrittäjiä, yritysten henkilöstöjä ja muitakin toimijoita erilaisissa osaamisen ja palvelujen tuotteistamiseen, kehittämiseen ja johtamiseen.

Tilaisuudessa kerromme myös tulevista työpajoista, joissa pääset käsittelemään omien tuotteiden ja palveluiden tuotteistamista. Pääset myös halutessasi vaikuttamaan tulevien Hihat ylös -työpajojen sisältöön.

Järjestäjä

Tapahtuman järjestää Prizztech Oy. Järjestelyihin osallistuvat KAMU - Kriisistä kasvun mahdollisuuksiin ja uudistumiseen ja Palveluyritykset kriisistä kasvuun -hankkeet. Hankkeita rahoittavat Satakuntaliitto EAKR-rahoituksella, Keski-Suomen ELY-keskus ESR-rahoituksella sekä Porin seudun kunnat.

Lisätietoja

Jussi Kuusiniemi jussi.kuusiniemi@prizz.fi 044-538 4501 Marjaana Reuben marjaana.reuben@prizz.fi 044-242 7672