Unit-lehti

Unit on Tampereen korkeakouluyhteisön raikas poikkitieteellinen julkaisu, joka paneutuu ajankohtaisiin aiheisiin ja erilaisten ilmiöiden yhteiskunnallisiin vaikutuksiin. Unit kysyy, perustelee, haastaa ja vastaa.

Tutustu Unitiin!

Unit ilmestyy sekä printtinä että verkkolehtenä suomeksi ja englanniksi. Printti ilmestyy suomeksi kaksi kertaa vuodessa ja englanniksi kerran vuodessa. Verkkolehteä päivitetään ympäri vuoden. Tavoitteena on julkaista uusi artikkeli kerran viikossa tai kerran kahdessa viikossa.

Lue Unit-lehteä verkossa

Printtilehtiä voit napata mukaan kampuksilla olevista telineistä. Suurempia määriä kannattaa tilata keskusvarastolta: keskusvarasto [at] tuni.fi.

Virtuaaliluonto vähentää stressiä

Syksyinen metsä heijastuu veden pinnasta.

Seuraatko keväisin norppaliveä? Onko näytönsäästäjäsi kaunis maisema? Peukutatko somessa auringonlaskukuvia? Olet virtuaalisten luontokokemusten jäljillä.

Lue juttu: Virtuaaliluonto vähentää stressiä

Kuka muu, jos ei Kanninen?

Mikko Kanninen.

Tampereen Teatteria johtava Mikko Kanninen uskoo johtajan olevan tarpeettomin tyyppi koko teatterissa. Ja niin on tarkoituskin.

Lue juttu: Kuka muu, jos ei Kanninen?

Liiallinen kuormitus uhkaa aivoja

Epätarkka ihmishahmo TV:n lumisateessa.

Hektinen ja vaativa työelämä kuormittaa aivoja entistä enemmän. Erityisen kuormittavaa on jatkuva muutos, joka ei anna tilaa rutiinien luomiselle.

Lue juttu: Liiallinen kuormitus uhkaa aivoja