Hyppää pääsisältöön

PIKA Pirkanmaa – Kestävä digitaalinen tulevaisuuden työ

Tampereen ammattikorkeakoulu
1.9.2021–31.8.2023

Hankkeen tavoitteena on lisätä paikasta riippumattoman työn tekemisen osaamista koko henkilöstön osalta. Esimiesten etätyön johtamisosaamista lisätään monialaisilla valmennuksilla. Työntekijöille suunnatuissa valmennuksissa lisätään itse- ja tiimiohjautuvuuden sekä tarvittavien teknologioiden osaamista.

Tavoittena on tuottaa pirkanmaalaisille yrityksille parhaita käytänteitä tuottavuuden tehostamiseksi etätyössä digityövälineitä ja -menetelmiä hyödyntämällä.

Tavoite ja tehtävät

PIKA Pirkanmaa – Kestävä digitaalinen tulevaisuuden työ -hanke käynnistyi 1.9.2021 ja jatkuu 31.8.2023 saakka. Hankkeen päätoteuttaja on Tampereen ammattikorkeakoulu ja hanke on Euroopan sosiaalirahaston (ESR) rahoittama ja sitä koordinoi Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus.

Hanke on suunnattu Pirkanmaalaisille yrityksille, joissa tehdään etätyötä tai joissa pohditaan työn tekemistä etänä tai paikkariippumattomasti.

Hankkeeseen sisältyy etätyöhön liittyviä kyselyitä ja yrityslähtöisesti toteuttavia valmennuksia. Hankkeeseen otetaan mukaan 15 yritystä, jotka haluavat lisätä joko esihenkilöiden/johdon sekä henkilöstön etätyöosaamista ja joita kiinnostaisi saada vinkkejä ja valmennusta työhyvinvointiin ja etäjohtamiseen tai etätyöteknologoihin.

Rahoituslähde

Euroopan sosiaalirahasto (ESR) 2014-2020

Yhteyshenkilöt

Jouni Viidanoja
jouni.viidanoja [at] tuni.fi