Hyppää pääsisältöön

DIGI-SOC - Digital skills and cross-domain entrepreneurship for societal challenges

Euroopan unionin rahoittama
Tampereen ammattikorkeakoulu
1.12.2021–30.11.2023

Hankkeen tavoite on kehittää yrittäjyys- ja digitaalisuusosaamista monialaisten haasteiden ratkaisemisessa.

Tavoite ja tehtävät

DIGI-SOC - Digital skills and cross-domain entrepreneurship for societal challenges - hankkeen tavoitteena on kehittää innovatiivisia oppimismenetelmiä ja -sisältöjä, jotka yhdistävät tuleviasuuden työelämän kannalta välttämättömiä tietoja ja taitoja kuten yrittäjyyttä ja digitaalista osaamista. Konseptia testataan marraskuun Sprint Innovation Festivalissa. Tapahtumassa monialaiset opiskelijatiimit ratkovat aitoja haasteita ja kehittävät samalla luovuuttaan ja ongelmanratkaisua.

Hankkeessa laaditaan digitaalisten taitojen ja eri alojen yrittäjyysosaamisen käsikirja. Ongelmia ratkotaan ja kokeiluja tehdään yhdessä kuntien, kaupunkien ja organisaatioiden aitojen tarpeiden pohjalta.

Hankkeessa on mukana kymmenen yliopistoa ja korkeakoulua Puolasta, Espanjasta, Slovakiasta, Ruotsista, Italiasta, Sveitsistä, Ranskasta, Portugalista ja Suomesta. Erasmus+ Cooperation Partnerships in Higher Education -rahoitteista hanketta koordinoi University of Economics in Katowice. Hankkeen toiminta-aika on 1.11.2021-30.11.2023.

Rahoituslähde

Erasmus+ Cooperation Partnerships (CP) 2021-2027

Koordinoiva organisaatio

Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK)

Partnerit

Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK)

Yhteyshenkilöt

Perttu Heino
perttu.heino [at] tuni.fi