Hyppää pääsisältöön

Saavutettavuus digitaalisessa yhteiskunnassa

Tampereen yliopisto

Laajuus

1-5 opintopistettä

Hakuaika

Jatkuva haku

Hinta

193,55-483,87 € + alv 24 % (yht. 240 € - 600 €)

Tiedekunta tai osaamisyksikkö

Opetuksessa käytettävät kielet

suomi

Järjestävä yksikkö

Tree – Jatkuvan oppimisen palvelut

Opetustapa

Verkko-opinnot

Opintojen taso

Muut opinnot
Saavutettavuus digitaalisessa yhteiskunnassa on ainutlaatuinen koulutuskokonaisuus Suomen ja koko maailman mittakaavassa. Kokonaisuus käsittelee saavutettavuutta useasta eri näkökulmasta ja käsittelee kattavasti niin ihmisten kuin teknologiankin roolia saavutettavuudessa. Käsiteltäviä aiheita ovat esimerkiksi tekoäly, kuvailutulkkaus, pelit ja viihde.

Tämä saavutettavuuden koulutuskokonaisuus on luotu ajatellen laajasti erilaisia tarpeita sekä kohderyhmiä. Kokonaisuudesta on mahdollista valita eniten itseä, omaa organisaatiota tai viiteryhmää hyödyttävät kurssit useiden vaihtoehtojen joukosta.

Kurssit on rakennettu niin, että aiheisiin ei tarvita laajoja ennakkotietoja. Kurssien kohderyhmät ja julkaisuajankohdat löydät kurssien esittelyistä. Koulutusta on tarjolla sekä suomeksi että englanniksi.

Ensimmäinen kurssi Saavutettavuuden perusteet MOOC on suoritettavissa 20.5.2021 alkaen suomeksi ja englanniksi. Tarkemmat aikataulut löytyvät jokaisen kurssin esittelystä.

Saavutettavuuden perusteet MOOC on ilmainen ja avoin kurssi, jonka sisällöt ovat hyödyllisiä kaikille. Muut kurssit ovat maksullisia.