Hyppää pääsisältöön

Liiketalouden tutkinto-ohjelma, Ikaalinen

Tampereen ammattikorkeakoulu

Liiketoiminnan moniosaajaksi Ikaalisissa

Jos olet, olet ollut tai voisit kuvitella joskus olevasi yrittäjä, lähde opiskelemaan tradenomiksi ja yhdistä opiskelu oman yritystoimintasi kehittämiseen tai haaveesi toteuttamiseen.

Koulutustyyppi

AMK-tutkinto

Tutkintonimike

Tradenomi (AMK)

Suunniteltu kesto

3,5 vuotta

Koulutuksen laajuus

210 op

Kaupunki

Ikaalinen

Kampus

Ikaalinen

Opiskelumuoto

Monimuotototeutus

Ikaalisissa aloittava liiketalouden monimuotoryhmä mahdollistaa opiskelun työn tai yritystoiminnan ohessa - opiskelulle pitää silti varata aikaa. Opintojen aikana opitaan monipuolisesti liiketalouden perusasiat, jotka jokaisen tradenomin tulee tuntea. Lisäksi lähdetään innovointiprosesseista alkaen tekemään uutta tai parannettua liiketoimintaa, mikäli taloudelliset laskelmat ja muut realiteetit siihen kannustavat. Liiketoiminnan mahdollisessa käynnistämisessä tai olemassaolevan yrityksen tai yhteisön tuotteiden, palveluiden tai toimintojen kehittämisessä apunasi ovat paitsi opiskelutiimisi myös valmentajat, opettajat ja työkseen seutukunnan yritystoiminnan kehittämistä tekevät tahot, kuten elinkeinoasiamiehet ja -neuvojat.

Tradenomina ymmärrät liiketoimintaa kokonaisuutena ja osaat kehittää sekä yritystä/yhteisöä, työtäsi että itseäsi. Voit työllistää itsesi (ja muita) yrittäjänä tai olla yrittäjähenkinen tekijä toisen palveluksessa. Tiimioppimisen ja valmentamisen myötä omaksut itsekin oppivan organisaation sekä valmentavan johtamisen toimintaperiaatteet. Tulevaisuusskenaarioita tekemällä ja trendejä tutkimalla valmistaudut kohtamaan muuttuvan työelämän haasteita.

Usein kysytyt kysymykset hakemisesta ja opiskelusta

Haluatko lisätietoja?

Lue tarkemmat tiedot tutkinnon sisällöistä, rakenteesta ja valintaperusteista Opintopolusta (linkki yllä ja alla). Mikäli sinulla on kysyttävää liittyen hakemiseen, voit ottaa yhteyttä TAMKin hakijapalveluihin. Koulutuksen sisältöön liittyvissä kysymyksissä, voit ottaa yhteyttä vastuuvalmentaja Hanna Saraketoon, hanna.saraketo(at)tuni.fi.