Hyppää pääsisältöön
Neutraali-ilmeinen keski-ikäinen mies selittää jotain toinen käsi pystyssä. Sormien välissä kynä.

Kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeuttikoulutus 2021–2025, Seinäjoki

Tampereen yliopisto
Koulutuksen suoritettuasi osoitat pätevältä nimikesuojatulta psykoterapeutilta edellytettävää osaamista eli kykenet psykoterapeuttisen hoidon itsenäiseen läpiviemiseen osana asiakkaan kuntoutusprosessia.

Käynnistämme elokuussa 2021 Valtioneuvoston asetuksen 1120/2010 mukaisen psykoterapeutin ammattinimikkeen käyttöoikeuteen johtavan kognitiivisen käyttäytymisterapian (KKT) psykoterapeuttikoulutuksen.

Koulutus on mahdollista suorittaa työn ohessa neljän vuoden (kahdeksan lukukauden) aikana.

HUOM! Koronavirustilanne määrittää opetustavan. Lähtöoletus on, että koulutus järjestetään lähiopetuksena, mutta tarvittaessa se voidaan toteuttaa myös etäopetuksena.

Tervetuloa jatkuvan oppimisen koulutukseen!

Hae koulutukseen

Haku koulutukseen on avoinna 5.5.2021 asti. Mikäli haluat kuulla myös muista vastaavista koulutuksistamme, tilaa Osaamisen kehittäjät -uutiskirje.

Tiedustelut

Viestiä voi laittaa myös psykoterapeuttikoulutusten yhteissähköpostiin psykoterapeuttikoulutus.tau [at] tuni.fi