Neutraali-ilmeinen keski-ikäinen mies selittää jotain toinen käsi pystyssä. Sormien välissä kynä.
Täydennyskoulutus

Kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeuttikoulutus 2021–2025, Seinäjoki

Koulutuksen suoritettuasi osoitat pätevältä nimikesuojatulta psykoterapeutilta edellytettävää osaamista eli kykenet psykoterapeuttisen hoidon itsenäiseen läpiviemiseen osana asiakkaan kuntoutusprosessia.

Käynnistämme elokuussa 2021 Valtioneuvoston asetuksen 1120/2010 mukaisen psykoterapeutin ammattinimikkeen käyttöoikeuteen johtavan kognitiivisen käyttäytymisterapian (KKT) psykoterapeuttikoulutuksen.

Koulutus on mahdollista suorittaa työn ohessa neljän vuoden (kahdeksan lukukauden) aikana.

HUOM! Koronavirustilanne määrittää opetustavan. Lähtöoletus on, että koulutus järjestetään lähiopetuksena, mutta tarvittaessa se voidaan toteuttaa myös etäopetuksena.

Tiedustelut

Viestiä voi laittaa myös psykoterapeuttikoulutusten yhteissähköpostiin psykoterapeuttikoulutus.tau [at] tuni.fi

Sinua saattaisi kiinnostaa myös