Hyppää pääsisältöön
Aktiivisuusranneke

Hyvinvointiteknologian ylempi tutkinto-ohjelma (Tradenomi ylempi AMK)

Tampereen ammattikorkeakoulu

Hyvinvointi- ja terveysteknologian monialaiseksi osaajaksi

Hyvinvointiteknologian opinnoissa yhdistyvät, nimensä mukaisesti, hyvinvointi ja teknologia.

Koulutustyyppi

Ylempi AMK-tutkinto

Tutkintonimike

Tradenomi (ylempi AMK)

Suunniteltu kesto

1,5 vuotta

Koulutuksen laajuus

90 op

Kaupunki

Tampere

Kampus

TAMK Pääkampus

Opiskelumuoto

Monimuotototeutus

Ihmisen hyvinvointia ja terveyttä voidaan ylläpitää ja edistää teknologisten ratkaisujen avulla. Hyvinvointiteknologian ylempi tutkinto-ohjelma antaa sinulle valmiudet alan asiantuntija- ja kehittäjätehtäviin. Kehityt osaajaksi hyvinvointi- ja terveysteknologisten tuotteiden ja palveluiden innovoinnin ja kehittämisen parissa. Lisäksi opit työelämän kannalta tärkeitä projektinhallintataitoja.

Hyvinvointiteknologian ylemmän tutkinto-ohjelman tärkeimpänä tavoitteena on antaa sinulle valmiudet vastata työelämän muutoksiin ja vaatimuksiin. Opinnoissa painotetaan erityisesti kehittyvien teknologioiden ja palveluiden asiakas- ja käyttäjälähtöisyyttä.

Tutkintonimikkeesi voi aiempien opintojesi mukaan olla bioanalyytikko (ylempi AMK), ensihoitaja (ylempi AMK), fysioterapeutti (ylempi AMK), kätilö (ylempi AMK), röntgenhoitaja (ylempi AMK), sairaanhoitaja (ylempi AMK), sosionomi (ylempi AMK), terveydenhoitaja (ylempi AMK), insinööri (ylempi AMK) tai tradenomi (ylempi AMK).

home-office_hands-only.jpg

Kaipaatko lisää tietoa?

Lue tarkemmat tiedot tutkinnon sisällöistä, rakenteesta ja valintaperusteista Opintopolusta (linkki yllä ja alla). Koulutuksen sisältöön liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä yliopettaja Lea Saarniin, lea.saarni(at)tuni.fi. Hakemiseen liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä TAMKin hakijapalveluihin.