Hyppää pääsisältöön
InnoEvent Tampere -nimellä aiemmin kulkeneeseen tapahtumaan on osallistunut jo yli 70 yritystä.

Sprint Innovation Festival - tehoviikko organisaatioiden haasteiden ratkaisuun

Tampereen korkeakouluyhteisö

Kuvaus

Sprint Innovation Festival on vuosittain järjestettävä, opiskelijavetoisen projektitiimin suunnittelema viikon mittainen innovointifestivaali. Innovointiviikon aikana eri alojen korkeakouluopiskelijat laittavat kaikkensa peliin ratkaistakseen organisaatioiden antamat haasteet.

Aiempina vuosina organisaatioiden toimeksiannot ovat vaihdelleet Tampereen Hiedanrannan asuinalueen kehittämisestä aina tulevaisuuden vastuullisen maitoketjun ideointiin.

Toimeksiannot ovat oikeita haasteita, mikä tarkoittaa sitä, että organisaatiot eivät keksi niitä tyhjästä vaan ne toimivat todellisuudessakin näiden asioiden kanssa ja haluavat niihin uusia, innovatiivisia näkökulmia ratkaisuideoita.

Tampereen korkeakouluyhteisön opiskelijoiden ja organisaatioiden suosiossa oleva tapahtuma kerää vuosittain yhteen satoja korkeakouluopiskelijoita, yrityksiä, kuntia, kolmannen sektorin toimijoita sekä eri alojen asiantuntijoita ja tutkijoita.

Tapahtuma on myös erinomainen mahdollisuus luoda työnantajamielikuvaa korkeakoulumaailmassa ja tulla opiskelijoille tutuksi.

 

Kenelle

Yrityksille, kunnille, kolmannen sektorin toimijoille ja eri alan asiantuntijoille ja tutkijoille. Ja tietenkin Tampereen korkeakouluyhteisön opiskelijoille!

 

Miten toimitaan

Organisaatio voi antaa toimeksiannon tai olla mukana tapahtumaviikossa muilla tavoin.

Toimeksianto voi olla kysymys tai ongelma, jonka parissa organisaatio tällä hetkellä oikeassa elämässä työskentelee, ja jonka toimeksiantajan edustaja antaa opiskelijatiimeille.

Jos organisaatiosi haluaa mukaan toimeksiantajana, miettikää ongelma, johon organisaatiosi tarvitsee ratkaisun. Haaste voi olla esimerkiksi uusien toimintamallien tai palveluinnovaatioiden luominen tai kokonaan uuden tuotteen kehittely. Sprint Innovation Festivalin projektitiimi auttaa haasteen sanoittamisessa ja toimeksiannon muodostamisessa.

Sprint Innovation Festivaliin voi osallistua myös

  • olemalla osa tapahtumaa (esim. aamiaisstartti tai asiantuntijapuheenvuoro)
  • omalla loungella
  • tuottamalla osallistujille aktiviteettia

 

Ota yhteyttä

Jos organisaatiosi on kiinnostunut yhteistyöstä toimeksiantajana tai muusta näkyvyydestä tapahtumassa, ota yhteys projektitiimiimme. Yhteistyöpaketit räätälöidään kumppanin tarpeisiin sopivaksi.

Lisätietoja ja yhteydenottolomakkeen löydät Sprint Innovation Festivalin verkkosivulta
www.sprintfestival.fi