Hyppää pääsisältöön

PoDoCo - työllistä tohtori

Tampereen yliopisto

Kuvaus

Post Docs in Companies (PoDoCo) -ohjelma edistää tohtoreiden työllistymistä yrityksiin ja samalla parantaa Suomen elinkeinoelämän kykyä uudistua pitkäjänteisesti. Ohjelman tarkoituksena on lisätä elinkeinoelämän tietoisuutta tulevista tohtoreista ja heidän osaamisestaan sekä luoda yksityiselle sektorille entistä paremmat kannusteet palkata tohtoreita. 

 

Kenelle

PoDoCoa voi hyödyntää toimialariippumattomasti mikä tahansa yritys. Siihen voi ilmoittautua kuka tahansa väitöskirjan vastikään tehnyt tai lähiaikana väittelevä henkilö.

 

Miten toimitaan

Hankkeeseen osallistuminen edellyttää tohtorilta kiinnostusta yksityisen sektorin haasteisiin ja kykyä tutkimusta soveltavaan ajatteluun. Mukaan lähteviltä yrityksiltä puolestaan odotetaan halua kehittää analyyttistä lähestymistapaa liiketoimintahaasteisiin ja ongelmanratkaisuun.

Yrityksille tarjotaan tietoa tuoreista tohtoreista, tohtorikandidaateista ja heidän erityisosaamisestaan. Hyödynnä tohtoreiden osaamista omassa yrityksessäsi!

Vastavalmistuneille ja valmistumassa oleville tohtoreille tarjotaan tietoa yritysten erityisistä tutkimus- ja tuotekehityshaasteista. Heitä kannustetaan etsiytymään yritysten toimintaan ja heille järjestetään esittäytymistilaisuuksia yritysten johdolle.

 

Ota yhteyttä

Lisätietoja saat verkkosivultamme: http://www.podoco.fi/