Hyppää pääsisältöön

Lisää organisaatiosi näkyvyyttä ja tunnettuutta kampuksilla

Hyödynnä erilaisia mahdollisuuksia esittäytyä opiskelijoille ja saada kontakteja tulevaisuuden osaajiin ja potentiaalisiin työntekijöihin! Tule mukaan rekrytointitapahtumiin tai kutsu opiskelijat vierailulle yritykseesi.

Vierailut ja excut

Voit kutsua opiskelijoita ekskursiolle yrityksenne tai yhteisönne toimitiloihin. Rekrytointitilaisuuksien ja yritysvierailujen järjestämisessä auttavat Tampereen ammattikorkeakoulun oppilaskunnan ja Tampereen ylioppilaskunnan ainejärjestöt ja killat, jotka edustavat eri opiskelualoja.

Tule luennoitsijaksi tai vierailevaksi asiantuntijaksi

Opetusyhteistyö on mieleenjäävä tapa tuoda toimialanne ajankohtaisia teemoja ja osaamistarpeitanne esiin. Hyödynnämme opetuksessa vierailevia luennoitsijoita ja asiantuntijoita. Vierailuluennot tukevat opetuksen ajankohtaisuutta ja edistävät opiskelijoiden ymmärrystä tiedon soveltamisesta työelämässä. Yrityksenne tai yhteisönne voivat myös tarjota aiheita projektitöihin tai case-harjoituksiin.

Mikäli haluat aloittaa yhteistyön, voit ottaa suoraan yhteyttä eri tutkinto-ohjelmien tai koulutusalojen opettajiin. Urapalvelut auttavat aiheiden välittämisessä soveltuville opintoaloille ja opettajille. Myös opiskelijajärjestöt, ammattiainekerhot ja killat voivat olla hyvä etenemisväylä. Ne tekevät yritysyhteistyötä kukin omien käytänteidensä mukaisesti.

Tapahtumat

Tule tapaamaan eri alojen opiskelijoita kampuksille ja rekrytointitapahtumiin. Tampereen korkeakouluyhteisön kampuksilla järjestetään vuosittain rekrytointitapahtumia, joissa voit tutustua tulevaisuuden osaajiin ja kohdata opiskelijoita ajankohtaisissa rekrytointitarpeissa.

Voit myös varata esittelypisteen kampukselta, tai tuoda oman tapahtumasi keskelle korkeakouluyhteisöä. Järjestä vaikka oma rekrytointitilaisuus!

Ota yhteyttä!

Tampereen ammattikorkeakoulun urapalvelut careerservices.tamk [at] tuni.fi
Tampereen yliopiston urapalvelut urapalvelut.tau [at] tuni.fi
Tampereen yliopiston ylioppilaskunnan killat ja ainejärjestöt
Tampereen ammattikorkeakoulun kerhot ja ainejärjestöt