Hyppää pääsisältöön
Tampereen yliopiston opiskelijan käsikirja

Teknisten tieteiden tohtoriohjelma (TTITO)

Johtaja: Associate Professor (tenure track) Azwirman Gusrialdi 

Johtaja vastaa Teknisten tieteiden tohtoriohjelman (TTITO) toiminnasta sekä tohtorikoulutuksen kehittämisestä ja koordinoimisesta yhdessä TTITO:n suunnitteluryhmän ja koulutusasiantuntijan kanssa.

TTITO:n tutkimusalat ovat automaatio- ja systeemitekniikka,  kone- ja tuotantotekniikka sekä materiaalitiede ja -tekniikka.

TTITO:n tehtävänä on nelivuotisen, järjestelmällisesti ohjatun ja korkeatasoisen tohtorikoulutuksen järjestäminen teknisten tieteiden aloilla. Tohtorikoulutettavat hankkivat valmiudet toimia tutkijoina tai muissa vaativissa asiantuntijatehtävissä tohtoriohjelman tutkimusaloilla.

TTITO on tarkoitettu ensisijaisesti korkeatasoisille teknisten tieteiden tohtorikoulutettaville, jotka ovat motivoituneet suorittamaan  tohtoriopintoja ja tuottamaan kansainvälisesti laadukasta tutkimusta. TTITO:ssa päätoimisesti opiskelevat suorittavat tekniikan tohtorin tutkinnon neljässä vuodessa. Haku ohjelmaan on avoinna ympäri vuoden lukuunottamatta heinäkuuta.
 

Teknisten tieteiden tohtoriohjelman suunnitteluryhmä

Associate Professor (tenure track) Azwirman Gusrialdi (TTITO:n johtaja)
Professori Eric Coatanéa 
Professori Mikko Hokka  
Associate Professor (tenure track) Mikko Kanerva 
Associate Professor (tenure track) Roel Pieters 
Associate Professor (tenure track) Tatiana Minav  
Väitöskirjatutkija Marea de Koning 
Väitöskirjatutkija Jukka Koskinen 
Väitöskirjatutkija Antti Martikkala
Koulutusasiantuntija Kaisu Kalliomäki 

Koulutusasiantuntijana Kaisu Kalliomäki (kaisu.kalliomaki [at] tuni.fi). Ole oikein mielellään yhteydessä, jos tulee mitä tahansa kysyttävää.

Kevään 2024 kokousajat

8.1. (dl 4.1.)
6.2. (dl 29.1.)
12.3. (dl 4.3.)
9.4. (dl 1.4.)
6.5. (dl 29.4.)

Materiaalit toimitetaan osoitteeseen kaisu.kalliomaki [at] tuni.fi ja opinto-oikeushakemukset tulee toimittaa Opintopolun kautta.

Julkaistu: 17.6.2019
Päivitetty: 15.2.2024