Hyppää pääsisältöön

Tutustu kirjaston musikaalikirjallisuutta esittelevään teemakokoelmaan!

Julkaistu 26.9.2023
Tampereen korkeakouluyhteisö
Tiesitkö että korkeakouluyhteisössämme opiskellaan laajasti myös musiikkia, musiikkipedagogiikkaa ja musiikkiteatteria. Tampereen yliopiston kirjastolla on tarjolla laaja valikoima musiikkikirjallisuutta sekä suomeksi että englanniksi. Tutustu musiikkiteatteriin ja musikaaleihin keskittyvään valikoimaan ja löydä itsellesi mielenkiintoista luettavaa.

Kurkkaa musikaalikirjojemme kokoelmaan ja avaa ovi musiikkiteatterin ja -shown maailmaan uudella tavalla. 

Teemakokoelmasta löydät kirjoja musiikkiteatterista ja musikaaleista yleensä, säveltäjistä, laulajista, musikaalien historiasta, koe-esiintymisistä ja  tuottamisesta. Mukaan mahtuu myös kirjoja ohjaajista ja koreografeista sekä suurimmista musikaalitähdistä ja suosituimmista musikaaleista. 

Oppaita laulajille, näyttelijöille ja tanssijoille, oppaita näyttämötyöskentelystä, musikaalin tuottamisesta. Esille nousevat myös suuret musikaalikaupungit ja kadut kuten New York, Manhattan ja Broadway, Lontoo ja Hollywood.

Tampereen yliopiston kirjasto tarjoaa luettavaksi runsaan määrän teatterimusiikkia ja musikaaleja koskevaa kirjallisuutta.

Kokoelman löydät tästä linkistä. Linkki on pysyvä, voit palata kokoelmaan myöhemmin. 

Muistathan myös muut kirjaston teemakokoelmat, joiden avulla voit syventyä erilaisiin aiheisiin ja löytää uutta tietoa. Kirjaston henkilökunta auttaa mielellään teemakokoelmien löytämisessä ja aineistojen käytössä. 

Voit ehdottaa meille aiheita teemakokoelmiin ja antaa palautetta: hankinta.kirjasto [at] tuni.fi (hankinta[dot]kirjasto[at]tuni[dot]fi)