Hyppää pääsisältöön

TLC-teemaviikko 20.–24.11. – aiheena avoin oppiminen

Julkaistu 14.11.2023
Tampereen korkeakouluyhteisö
TLC-teemaviikko 2023 avoin oppiminen.
TLC-verkoston perinteinen teemaviikko järjestetään taas marraskuussa, tule mukaan kuulemaan ja keskustelemaan oppimisen avoimuuden teemoista!

Marraskuussa viikolla 47 järjestetään perinteinen TLC-teemaviikko, jonka teemana tänä vuonna on avoin oppiminen. Oppimisen avoimuudesta puhuttaessa tarkastellaan avointa oppimista, avoimia oppimateriaaleja sekä avoimia oppimis- ja opetuskäytänteitä.   

Lisätietoa oppimisen avoimuudesta Avoimen tieteen sivustolla.   

Teemaviikon aikana pääset kuulemaan ja keskustelemaan oppimateriaalin avoimesta jakamisesta webinaareissa sekä pohtimaan oppimisen avoimuutta työpajan muodossa.      

  • Maanantaina 20.11. klo 12.00–13.00 Matleena Laakso kertoo webinaarissa, miksi ja kuinka hän jakaa omia oppimateriaalejaan avoimesti. Lisätietoa ja linkki webinaariin tapahtumatiedoissa.   
  • Torstaina 23.11. klo 15.00–16.00 Anna Lindfors CSC:ltä avaa avointen oppimateriaalien kirjaston mahdollisuuksia. Lisätietoa ja linkki webinaariin tapahtumatiedoissa.   
  • Perjantaina 24.11. klo 10.00–11.30 Tampereen yliopiston kirjaston tietoasiantuntijat Kati Syvälahti ja Johanna Löhönen järjestävät tilaisuuden aiheesta Avointen oppimateriaalien tuki Tampereen korkeakouluyhteisössä. Lisätietoa ja linkki webonaariin tapahtumatiedoissa.   

Tervetuloa osallistumaan syksyn 2023 TLC-teemaviikon tapahtumiin!   
Huomaathan, että samalla viikolla on myös saavutettavuuteen liittyviä tapahtumia, lue lisää tästä uutisesta.