Hyppää pääsisältöön

TAMKin valmistumisjuhla kello 10: tekniikka, rakentaminen, liiketalous, metsätalous, palvelualat, media, musiikki, tietojenkäsittely, tietoliikenne

Tampereen ammattikorkeakoulu
PaikkakuntaKuntokatu 3, 33520 Tampere
Pääkampuksen juhlasali tai YouTube
27.5.2022 10.00–11.00
PääsymaksuMaksuton tapahtuma
orvokkeja, Pixabay.
TAMKissa kevätkaudella 2022 valmistuneiden juhlapäivää vietetään perjantaina 27. toukokuuta.

TAMKin pääkampuksella pidetään kaksi juhlatilaisuutta, kello 10 ja kello 13. Iltapäivän juhla on tarkoitettu sosiaali- ja terveysalta valmistuneille. 

Kello 10 alkavaan juhlaan ovat tervetulleita opiskelijat, jotka kevätkaudella ovat suorittaneet AMK- tai ylemmän AMK-tutkinnon seuraavilla aloilla: tekniikka, rakentaminen, liiketalous, metsätalous, palvelualat, media, musiikki, tietojenkäsittely, tietoliikenne. 

Osallistumista juhlaan on tiedusteltu valmistuvilta todistushakemuksen yhteydessä VALO-valmistumispalvelussa. Todistuksia ei enää jaeta juhlan yhteydessä, koska vuoden 2022 alusta TAMK on siirtynyt sähköisiin todistuksiin.  

Valmistumisjuhlapäivänä molempien tilaisuuksien pääohjelma on samansisältöinen ja kestää noin tunnin. Ohjelmaan kuuluu muun muassa TAMK Sinfonia -orkesterin esittämää musiikkia, valmistuvan opiskelijan puhe, juhlapuheita kutsutuilta vierailta ja TAMKin johdolta sekä yhteistyökumppaneiden lahjoittamien stipendien julkistus. Juhlakahvit nautitaan Campusravitan ravintolassa. 

Juhlalähetyksiä kello 10 ja 13 voi seurata suorana myös YouTubessa.   

Maksuton pysäköinti juhlapäivänä on sallittu kaikilla TAMKin pysäköintipaikoilla, pois lukien numeroidut paikat. Pääkampuksen läheisyydessä maksullisia parkkipaikkoja löytyy Taysin pysäköintihallista ja Finnpark Kaupista. (Liitteenä TAMKin pääkampuksen aluekartta) 

.

Liitteet

Lisätietoja

johdontuki.tamk@tuni.fi