Hyppää pääsisältöön

TAMKin koulutuksen vararehtori Sanna Wesanko siirtyy Diakin vararehtori-koulutusjohtajaksi: ”Lämmin kiitos TAMK-yhteisölle”

Julkaistu 13.6.2023
Tampereen ammattikorkeakoulu
Sanna Wesanko on toiminut Tampereen ammattikorkeakoulun koulutuksen vararehtorina heinäkuusta 2022 alkaen. Aiemmin hän työskenteli muun muassa Laurea-ammattikorkeakoulun kehittämispäällikkönä sekä Diakonia-ammattikorkeakoulussa koulutuspäällikkönä sosiaalialalla ja lehtorina. Nyt Wesanko palaa takaisin pääkaupunkiseudulle ja aloittaa uudessa tehtävässään syyskuussa 2023.

TAMKin koulutuksen vararehtori Sanna Wesanko on valittu Diakonia-ammattikorkeakoulun vararehtori-koulutusjohtajaksi syyskuusta alkaen.  

– Lähden haikein mielin, mutta samalla rohkeasti kohti uutta tehtävää. Tamkilaisten yhteisö on vahva ja osaava, ja vuoden aikana olemme yhdessä saaneet aikaan paljon. Lämmin kiitos jokaiselle hyvästä työstä, yhteisestä tekemisestä, tuesta ja kohtaamisista. Toivon TAMKille myötätuulta tulevaan. Toivottavasti kohtaamme jälleen erilaisissa yhteyksissä, Wesanko summaa.  

Työssään TAMKissa Wesanko on tavoitteellisesti onnistunut edistämään monia tärkeitä koulutuksen teemoja ja viemään eteenpäin esimerkiksi laajamittaista OPS-uudistusta. Hän on tuonut taloon monipuolista pedagogista osaamista ja ammattikorkeakoulukentän tuntemusta sekä toimivaa yhteistyö- ja esihenkilömallia.  

– Onnittelut Sannalle uuteen tehtävään. Sanna on vienyt määrätietoisesti OPS-uudistusta ja muutoksia eteenpäin. Diak saa pätevän vararehtorin, kiittää TAMKin rehtori ja toimitusjohtaja Tapio Kujala.  

Koulutuksen vararehtoria sijaistaa 1.8. alkaen sosiaali- ja terveysalan osaamisyksikön johtaja Susanna Seitsamo, kunnes uusi henkilö on valittu tehtävään. Haku avautuu juhannusviikolla.  

  

Lisätietoja:  

rehtori Tapio Kujala, p. 0400 436 690, tapio.kujala [at] tuni.fitarget="_self"


koulutuksen vararehtori Sanna Wesanko, p. 040 509 2711, sanna.wesanko [at] tuni.fi