Hyppää pääsisältöön

E-kirjapalvelu Ellibs tietoisku ti 21.4. klo 9:00-9.15

Julkaistu 15.4.2020
Tampereen korkeakouluyhteisö
Ellibs
Ellibsin e-kirjapalvelu esitellään seuraavassa kirjastonkevään 2020 e-aineistot tutuiksi 15 minuutin tietoiskussa.

Liity mukaan Zoom-etäyhteydellä tiistaina 21.4. klo 9:00-9.15 tämän linkin avulla https://tuni.zoom.us/j/180458435  

Ellibs on e-kirjapalvelu, joka sisältää pääosin kotimaisia e-kirjoja useilta aihealueilta. Palvelussa on paljon Tampereen yliopiston tai Tampereen ammattikorkeakoulun kurssikirjoja. 

Voit lukea Ellibs-kirjoja suoraan selaimessa ja/tai ladata niitä omalle laitteellesi lukuohjelmaan. Käytettävissäsi on myös Ellibs-mobiilisovellus, jolla voit selata, lainata ja varata Tampereen yliopiston kirjaston Ellibs-kokoelman kirjoja.  

Ellibsiin kirjaudutaan tuni-tunnuksella tai Tampereen yliopistollisen sairaalan etäkäyttötunnuksella (ns. Haka-tunnistautuminen). Ruksaa ensin kohta ”Hyväksyn tietojeni tallentamisen ja käsittelyn Ellibs Library-palvelussa.”. Kirjaudu sitten tunnuksellasi. Kotiorganisaatio-valikosta valitse Tampereen korkeakoulut/Tampere universities, huom. EI Tampereen yliopisto EIKÄ Tampereen ammattikorkeakoulu.  

Ellibs-palvelu löytyy kirjaston tietokantalistalta . Yksittäiset Ellibs-kirjat löydät myös Andorista. Ellibs-ohjeita löydät e-kirjaoppaastamme. Katso myös kirjaston usein kysytyt –osiosta kirjautumisohje.

Loput kevään 2020 tietoiskujen e-aineistot näet intrauutisesta