Hyppää pääsisältöön

Celianetissä käyttökatko 11.5.–17.5.

Julkaistu 8.5.2020
Tampereen korkeakouluyhteisö
Yksintyöskentelyä Linna-kirjastossa
Celia on saavutettavan kirjallisuuden ja julkaisemisen asiantuntijakeskus, joka tukee yhdenvertaisuutta lukemisessa ja oppimisessa. Celia tuottaa kirjoja saavutettavassa muodossa, mm. äänikirjoina. Celian tuottamia äänikirjoja voivat käyttää vain ne henkilöt, joille painetun tekstin lukeminen on vamman, sairauden tai muun vastaavan lukemisesteen vuoksi hankalaa.

Celianetissä käyttökatko 11.5.–17.5.
Celian palvelimet siirretään valtion yhteiseen konesaliin. Siirrolla parannetaan verkkopalvelujemme sujuvuutta ja toimintavarmuutta.
Työstä aiheutuu käyttökatko Celian palveluissa toukokuussa. Celianet on kiinni 11.5.–17.5. Kirjoja ei voi lainata tai kuunnella tuona aikana Celianetin kautta.

Pratsam Reader -sovelluksella voi tauon aikanakin kuunnella ennen taukoa lainattuja kirjoja, mutta lainaaminen tai lainojen uusiminen ei ole mahdollista. Sovelluksen salasanan muuttaminen tai palauttaminen ei ole tauon aikana mahdollista, joten käyttäjätunnus ja salasana on muistettava varmistaa ennen käyttökatkoa.
Kirjojen lainaamiseen ja kuunteluun ei tule käyttökatkon lisäksi muita muutoksia.

Palveluun ei voida rekisteröidä uusia käyttäjiä eikä asiakastietoja käsitellä tauon aikana.  

Pahoittelemme käyttökatkosta aiheutuvaa harmia. Jos sinulla on kysyttävää käyttökatkosta, ota yhteyttä palvelut [at] celia.fi (Celian asiakaspalveluun).