Hyppää pääsisältöön

Alma Talent Fokus-teosten uusi nimi on Päivittyvät hakuteokset

Julkaistu 19.2.2021
Tampereen korkeakouluyhteisö
Kirjahylly
Alma Talent Fokus -kirjoilla on nyt uusi nimi ja samalla ne siirtyivät osaksi Alma Talent Verkkokirjahylly -palvelua.

Verkkokirjahylly-palvelun löydät linkistä: https://libguides.tuni.fi/verkkokirjahylly

Löydät entiset Fokus-kirjat nyt Verkkokirjahyllyn Päivittyvät hakuteokset -hyllykokonaisuudesta. Muutoksista huolimatta valikoima ja sisältö pysyvät samoina. Kokoelma sisältää edelleen yli 40 juridiikan, taloushallinnon ja verotuksen päivittyvää teosta.

Jos olet aiemmin tallentanut itsellesi suoria Fokus-teoslinkkejä, ne ohjautuvat uuteen osoitteeseen Verkkokirjahyllyssä.

Alma Talent Verkkokirjahylly sisältää Päivittyvien hakuteosten lisäksi satoja digitaalisia ammattikirjoja taloushallinnon, verotuksen, esimiestyön ja juridiikan aloilta. Teokset on jaettu aihealueittain hyllykokonaisuuksiin.

Verkkokirjahylly löytyy kirjaston tietokantalistalta https://libguides.tuni.fi/az.php . Yksittäiset e-kirjat löytyvät palvelun oman käyttöliittymän lisäksi kirjaston Andor-hakupalvelusta https://andor.tuni.fi/ . Etäkäytössä kirjaudu tuni-tunnuksella tai Taysin etäkäyttötunnuksella.

Verkkokirjahylly-ohjeita löydät E-kirjaoppaastamme https://libguides.tuni.fi/ekirjaopas/verkkokirjahylly  tai palvelun ohje-kohdasta.

Lisätietoa: hankinta.kirjasto [at] tuni.fi