Hyppää pääsisältöön

Aineistonhallinta- ja julkaisusuunnitelmien tukea klinikoilla

Julkaistu 3.9.2019
Tampereen korkeakouluyhteisö
Aineistonhallintaklinikat syyskuu 2019 kuvituskuva
Tarvitsetko kommentteja aineistonhallinta- tai julkaisusuunnitelmaasi Suomen Akatemian hakua varten? Kirjasto järjestää 18.-20. syyskuuta avoimet klinikkavastaanotot keskustan, Kaupin ja Hervannan kampuksilla. Tule kysymään asiantuntijoilta, myös laki- ja tietoturvakysymyksiä.

Klinikalle voit poiketa oman aikataulusi mukaan keskustelemaan asiantuntijoiden kanssa niin aineistonhallinta- kuin julkaisusuunnitelmastasi. Mukana klinikalla on myös lakimies Olli Repo, Hervannassa ja Keskustakampuksella lisäksi tietoturvapäällikkö Juha Malmivaara.

Aineistonhallintaklinikat syyskuussa:

  • Ke 18.9. klo 9.15-10.45 Kaupin kampus, Arvo-kirjasto, opetusluokka Mauri B109 – Vieraana lakimies Olli Repo
  • To 19.9. klo 14.15-15.45 Hervannan kampus, Kampusareena, ryhmätyöhuone Argon A022 – Vieraina tietoturvapäällikkö Juha Malmivaara ja lakimies Olli Repo
  • Pe 20.9. klo 9.15-10.45 Keskustakampus, Linna-kirjasto, opetusluokka Elina 3022 – Vieraina tietoturvapäällikkö Juha Malmivaara ja lakimies Olli Repo

Kirjasto tarjoaa myös työpajoja aineistonhallintasuunnitelman teon tueksi. Työpajat järjestetään keskustan, Kaupin ja Hervannan kampuksilla. Katso työpajojen ajankohdat ja paikat.

Jos et ehdi työpajaan tai klinikalle, voit myös lähettää aineistonhallintasuunnitelmasi kommentoitavaksi 17.9. mennessä osoitteeseen researchdata [at] tuni.fi. Asiantuntijamme lukevat suunnitelmasi ja antavat vinkkejä ja neuvoja sen viimeistelyyn.

Lisätietoja: researchdata [at] tuni.fi

Opas tutkimusaineistojen hallintaan