Hyppää pääsisältöön

JOKO opintomatka Dubliniin

Julkaistu 10.11.2020
,
päivitetty 13.11.2020
Tampereen yliopisto
JOKO-johtamiskoulutusohjelman osallistujia kuuntelemassa luentoa Irlannissa.
Tampereen JOKO -johtamiskoulutusohjelma on jo useiden vuosien ajan suunnannut ulkomaan opintomatkallaan Irlantiin, Dubliniin.

Irlanti on houkutellut monen yrityksen Euroopan pääkonttorin edullisella verotuksellaan ja tarjoaakin näin mielenkiintoisia vierailukohteita. Tree - Jatkuvan oppimisen palveluilla on myös Dublinissa hyvä yhteistyökumppani, Irish Management Institute, jo vuosien takaa, joka takaa laadukkaan toiminnan.

Opintomatkan teemana on markkinointi ja brändit. Matkapäivien aikana olemmekin kuulleet erinomaisia asiantuntijapuheenvuoroja ja päässeet vierailemaan mielenkiintoisissa teemoihin liittyvissä organisaatioissa.

Paikallista business-elämää ja kulttuuria

Opintomatkan kesto on neljä päivää, keskiviikosta lauantaihin. Kun keskiviikkoaamuna saavumme Dubliniin, saamme heti alussa informaatiota kaupungista ja kulttuurista opastetulla kiertoajelulla. Ennen majoittumista hotelliin nautimme vielä kevyen keittolounaan paikallisessa pubissa.

Hotellimajoituksemme on aivan keskustassa, hyvätasoisessa hotellissa, viimeksi hotellimme oli Riu Plaza The Gresham Hotel.

Majoittumisen jälkeen pääsemme vielä tulopäivänä kuulemaan tietoa Irlannin businesselämästä ja taloudesta. Tämä antaa hyvää yleis- ja pohjatietoa koko opintomatkallemme.

Seuraavana kahtena päivänä kuullaan aamupäivisin asiantuntijapuheenvuoroja digitaalisesta markkinoinnista ja brändäyksestä. Matkassa mukana meillä on myös paikallisen yhteistyökumppanimme edustaja, jolta saa asiantuntevia vinkkejä Irlantiiin ja matkan teemoihin liittyen. Asiantuntijapuheenvuorot ovat kätevästi hotellin kokoustiloissa, jonne aamiaisen jälkeen on helppo siirtyä. Lounaat nautimme hotellin ravintolassa.

Yritysvierailuja ja verkostoitumista

Iltapäivisin suunnataan yritysvierailuille, tutustumaan opintomatkan teemoihin käytännössä. Olemme vuosien varrella vierailleet esim. Guinness Storehousessa, Googlella, Twitterillä ja monissa pienemmissä yrityksissä kuulemassa heidän casejaan liittyen opintomatkan teemoihin.

Irlanti on kuuluisa myös viskistään ja meille onkin löytynyt vierailukohteeksi mm. Teeling Distillery, jossa kuulemme omistajien mielenkiintoisen tarinan ja pääsemme maistelemaan myös itse tuotetta.

Kaikkina iltoina kokoonnumme päivän päätteeksi yhteiselle illalliselle, jossa voimme vielä keskustella päivän annista ja nauttia hyvästä seurasta, ruuasta ja paikallisesta kulttuurista. Väsymättömimmät suuntaavat vielä illallisen jälkeen Dublinin pubielämään.

Lauantai on osallistujien pyynnöstä jätetty omaehtoiseksi ajaksi, jolloin voi tutusta Dublinin monipuoliseen kulttuuriantiin. Iltapäivällä suuntaamme lentokentälle ja saavumme iltakoneella takaisin koto-Suomeen.

Opintomatkalla on helppoa keskittyä oppimaan uutta

Palaute opintomatkasta on ollut kiitettävää. Asiantuntevat puheenvuorot, mielenkiintoiset vierailukohteet ja hyvät järjestelyt ovat erityisesti saaneet kiitosta. Matka tarjoaa myös loistavan tilaisuuden tutustua paremmin toisiin kurssilaisiin. Opintomatka on loistava lisä täydentämään jo muutenkin monipuolista Tampereen JOKO-ohjelmaa.

Tampereen JOKOn opintomatka on täyden palvelun paketti sisältäen lennot Helsingistä tai Tampereelta, majoituksen Dublinin keskustassa neljän tähden hotellissa aamiaisineen, kuljetukset kohteessa, lounaat, kahvit ja illalliset ruokajuomineen keskiviikosta perjantaihin ja tietenkin korkeatasoisen opetuksen ja vierailut.


Tutustu Tampereen JOKOon!