Hyppää pääsisältöön

Englannin kielen ja viestinnän opettaja Emmanuel Abruquah

Julkaistu 12.11.2019
,
päivitetty 12.11.2019
Tampereen korkeakouluyhteisö
varainhankinta_EmmanuelAbruquah

Emmanuel Abruquah toimii tuntiopettaja TAMKissa, opettaa erityisalojen englantia, englannin liikeviestintää ja kulttuurienvälistä viestintää insinööri- ja kauppatieteiden opiskelijoille.

Mitä korkeakouluyhteisö merkitsee Emmanuelille?

- Koen että uudet opetusmenetelmät ja digitaaliset työkalut, kuten etäyhteistyö ja kansainväliset virtuaalitiimit, ovat tuoneet lisäarvoa opettajuuteeni sekä opettamilleni opintojaksoille.  

- Olen onnekas saadessani olla mukana, kun Tampereella tehdään korkeakouluhistoriaa. Kolmen korkeakoulun yhdistyminen tarjoaa meille kaikille mahdollisuuksia hyödyntää luovia hybridiopetuksen menetelmiä yhteistyössä muista kulttuureista ja akateemisista taustoista tulevien opettajien ja opiskelijoiden kanssa. Tämä on valtava rikkaus Tampereen korkeakouluyhteisölle ja erityisesti opiskelijoillemme. 

Mitä odotan tulevaisuudelta?   

- Tulevaisuutta ei voi ennustaa, mutta olen sitoutunut oppimisympäristöjen ja verkko-opetuksen jatkuvaan kehittämiseen, tarjoamaan kaikkien alojen opiskelijoille ikimuistoisia oppimiskokemuksia ja valmistamaan heitä kaksituhattaluvun työelämään.

Henkilöprofiili tuni.fi-sivulla