Hyppää pääsisältöön

Alumnin tarina - Mira Sohlman

Julkaistu 15.5.2019
,
päivitetty 13.12.2019
Tampereen ammattikorkeakoulu

Kotikorkeakoulusi: TAMK

Nykyinen työpaikkasi: Leanware Oy

Paras muistosi opiskeluajaltasi?: Valmistuin TAMKista uudistuneen ammattikorkeakouluohjelman tuotoksena ensimmäisten joukossa keväällä 1997. Kolme vuotta opiskelua sisältävät paljonkin hienoja  muistoja upeista opiskelukavereista, uuden opinahjon (Finlayson) viimeistelystä ja monista yhteisistä reissuista, joita porukalla tehtiin. Tiimimme ydinporukat ovat läheisiä ystäviäni edelleen enkä tule koskaan unohtamaan kuinka suunnittelimme ja sisustimme Finlaysonin avotiloja oppitiloiksemme harva sellaistakaan on tehnyt!

Yksi mieleenpainuvimmista matkoistamme oli reilun viikon reissu Saksan Cebit99 messuille, missä edustimme joukkoa tamperelaisia yrityksiä. Ehkä koko opiskeluaikaa kuvaavaa onkin se innokkuus ja yhdessä tekemisen riemu, millä loimme suhteita alan yrityksiin ja teimme yhteistyötä monin tavoin kaikesta täysillä nauttien.

Miksi Tampere on hyvä opiskelukaupunki?: Tampere on paitsi reilu, avoin ja lämminhenkinen maaperä myös sopivan kokoinen antamaan monipuoliset puitteet erilaisille projekteille ja yhteistyöhankkeille erityisesti oppilaitosten ja yritysten välillä. Heittäytyminen ja uudella lailla tekeminen sallitaan ja sitä arvostetaan eikä asioissa tyypillisesti olla turhan jäykkiä tai vanhakantaisia. Tampereella voi olla ihan oma itsensä ja toteuttaa opiskelunsa täydellä sydämellä!