Hyppää pääsisältöön

VirSTEM - Virtual Technology for use in STEM

Tampereen ammattikorkeakoulu
Projektin kesto1.11.2020–30.4.2023

VirSTEM - Virtual technology for use in STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics), on Erasmus-hanke, jonka tavoitteena on toteuttaa kansainvälinen vapaasti saatavilla oleva, verkossa toteutettu opintojakso "Basic Engineering Graphics".

Tavoite ja tehtävät

VirSTEM - Virtual technology for use in STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics), on Erasmus-hanke, jonka tavoitteena on toteuttaa kansainvälinen vapaasti saatavilla oleva, verkossa toteutettu opintojakso "Basic Engineering Graphics". Opintojakso yhdistää teknisen piirtämisen perusteet ja rakentamisen tietomallintamisen, BIM (Building Information Modelling). Opintojakson kohderyhmänä ovat sekä rakennusalan insinööriopiskelijat että täydennyskoulutusta tarvitsevat.

VirSTEM -hankkeessa hyödynnetään viimeisimpiä ICT-ratkaisuja sekä virtuaaliopetuksen teknologioita, jotka mahdollistavat joustavat ja yksilölliset oppimispolut. VirSTEM -hankkeen toteuttavat viisi Itämeren alueen korkeakoulua: TTK UAS Virosta, VGTU Liettuasta, RTU Latviasta, sekä TAMK ja Metropolia ammattikorkeakoulut Suomesta.

Rahoituslähde

Erasmus+ Strategic Partnership (SP)

Yhteyshenkilöt

Jaakko Aumala
jaakko.aumala [at] tuni.fi