Hyppää pääsisältöön
Liikkuvat sotepalvelut_hankekuva

Liikkuvat sote- palvelut

Tampereen ammattikorkeakoulu
1.9.2021–31.3.2023

Tavoite ja tehtävät

Projektin tarkoituksena on selvittää koordinoidusti Pirkanmaan tarvetta liikkuville ja  joustaville uudentyyppisille terveyspalveluille. Hankkeessa suunnitellaan virtuaali- ja lähipalvelujen joustavaa ja älykästä yhdistämistä sekä tarvittavien palveluiden viemistä joustavasti ja kustannustehokkaasti lähelle asiakasta pyörllä liikkuvan sote-ympäristön  avulla. Projektissa selvitetään ko. palvelun tarvetta niin yksityisellä kuin julkisella puolella, palvelun sisältöä/jä, taloudellista kestävyyttä ja toimintamallia (logistiikkaa, älykästä suunnittelua). Lisäksi hahmotetaan parasta mahdollista teknistä kokonaisuutta, niin terveysteknologian kuin liikkuvan alustan kannalta. Liikkuvan alustan omistajauuden mallit sekä mallin ja konseptin kaupallistamisen mahdollisuudet selvitetään.
Mukana on laaja-alainen joukko toimioita niin palvelujen tarjoajien kuin terveys- ja ajoneuvoteknologian ja logistiikan puolelta.

Hanke rahoitetaan REACT-EU-välineen määrärahoista osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia

Rahoituslähde

Euroopan alukehitysrahasto (EAKR) 2014-2020

Yhteyshenkilöt

Elina Harju
elina.harju [at] tuni.fi

Hankkeen loppuseminaari järjestetetään 30.11.2022

Lähtö kello 8.30 TAMK:ilta (Kuntokatu 3, Tampere). Matkaamme kylätalolle kuulemaan, keskustelemaan ja kokemaan minkälaisia palvelumalleja liikkuvien palveluiden ja uuden teknologian yhdistelmä voi luoda sote-kokonaisuuteen. Kylätalolla on tarjolla lounas. Paluu TAMK:ille kello 15.30.

Ilmoittaudu mukaan seminaaribussiin 21.11. mennessä.