Hyppää pääsisältöön

Framework for Online Radiographer Clinical Education (Force)

Tampereen ammattikorkeakoulu
1.5.2021–31.10.2023

Tavoitteena kehittää digitaalisia oppimispolkuja röntgenhoitajaopiskelijoille yhteistyössä ERG (Erasmus Radiography Group) kanssa.
Tavoitteena on myös, että hankkeen lopputuloksen, eli digitaalisten oppimateriaalien yms. kautta opiskelijat oppivat toimimaan digitaalisissa ympäristöissä. Hankkeen lopputuotteessa pyritään tuomaan esiin röntgenhoitajan työhön liittyvää oppimista (work-based learning) digitaalisesti.

Tavoite ja tehtävät

Projektissa tuotetaan digitaalinen oppimisympäristö kansainvälisessä yhteistyössä. Digitaalinen oppimisympäristö simuloi Covid-19 estämän kansainvälisen liikkuvuuden ja osittain myös kansallisten opiskelun aikaisten harjoitteluiden toteutumista sairaaloissa. Projketissa jaetaan osaamista kansainvälisesti ja mukana projektissa on opetushenkilöstöä, muuta henkilöstöä ja opiskelijoita. Mukana projektissa on Suomesta kaksi ammattikorkeakoulua ja kuusi röntgenhoitajakoulutusta antavaa korkeakoulua Euroopasta.

Rahoituslähde

Erasmus+ Strategic Partnership (SP)

Koordinoiva organisaatio

Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK)

Partnerit

Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK), University of Malta, Malta, Högskulen på Vestlandet, Norway, Instituto Politecninco do Porto, Portugal, University of Suffolk Ltd, Great Britain, FH Campus Wien, Austria

Yhteyshenkilöt

Marja Jaronen
marja.jaronen [at] tuni.fi