Piirilevy

Älyteollisuuden automaatioratkaisujen ylempi tutkinto-ohjelma

Piirilevy

Asiantuntijaksi älyteollisuuteen

Älyteollisuuden automaatioratkaisut on uusi monialainen tekniikan ylempi ammattikorkeakoulututkinto, joka on kehitetty vastaamaan suoraan teknologiateollisuuden osaamistarpeisiin ja työelämän muuttuviin vaatimuksiin.

Tutkinto on suunnattu insinööreille ja teollisuuden ammattilaisille. Opinnot laajentavat automaatio-, kone-, sähkö- ja tietotekniikan osaamistasi. Koulutus on nykyaikaista, käytännönläheistä ja kansainvälistä. Opinnoissa kehität teknologia-, tuotekehitys-, automaatio-, tiimi- ja projektinhallintataitojasi. Syvennyt myös älyteollisuuden tuotteiden ja palveluiden innovointiin, tekniseen suunnitteluun, automaatioratkaisujen kehittämiseen ja kestävään valmistukseen.

Älyteollisuuden automaatioratkaisuissa otetaan huomioon asiakkaiden ja työelämän muuttuvat tarpeet, uusien teknologioiden elinkaariajattelu, kestävä kehitys ja kansainvälinen kilpailukyky.

Opinnot koostuvat opinnäytetyönä suorittamastasi yrityslähtöisestä kehittämistehtävästä sekä syventävistä ammattiopinnoista, joilla kartutat älyteollisuuden teknologiaosaamistasi. Vapaasti valittavien opintojen avulla voit vielä laajentaa osaamistasi kehittämistehtäväsi tai ammatillisten erityistarpeittesi mukaisesti.

Älyteollisuuden automaatioratkaisujen YAMK-tutkinto antaa sinulle valmiudet toimia teollisuuden asiantuntija-, suunnittelu-, kehittämis- ja johtamistehtävissä.

Lehtori Anne Cumini ja osaamispäällikkö Aija Paananen:
Älyteollisuus tarvitsee tuhansia uusia osaajia –uusi tutkinto-ohjelma alkaa
Tutustu Jouni Pellonperän opiskelukokemuksiin
”YAMK-opiskelu tarjosi mahdollisuuden syventää osaamistani”

Ajankohtaisia uutisia