Hyppää pääsisältöön

Oma esittely

Toimin tutkimusympäristöasiantuntijana Tampereen yliopiston Tekniikan ja luonnontieteiden tiedekunnan Materiaalitieteen ja ympäristötekniikan yksikössä. Vastaan Bio- ja kiertotalouden (BIC) alayksikön tutkimusinfrastruktuurista ja analyysilaitteistoista yhdessä laboratoriotiimimme kanssa. 

Koulutustaustani on ympäristötekniikassa (FT 2021, TAU), akvaattisessa ekologiassa (FM 2010, QMUL) ja laboratoriotekniikassa (AMK, 2009, Piramk). Olen kerryttänyt analyyttista osaamistani työskennellessäni laboranttina yksityisellä puolella oftalmologian alalla ja erilaisissa tutkimustehtävissä kotimaisissa ja kansainvälisissä luonnontieteiden ja ympäristötekniikan tutkimusympäristöissä. Vuosina 2020–2022 toimin saviasiantuntijana ja projektijohtajana (IPMA level D) ongelmajätehuollon alalla.   

Työtehtävät

  • Toimiminen tutkimuksen tukena (mm. avustaminen projektien ja kokeiden suunnittelussa, menetelmien kehityksessä, tulosten tulkinnassa)
  • BIC:n laboratorioiden ja laitteiden käytön koordinointi Festiassa ja Konetalon hallissa 5
  • BIC:n analyysilaitteiden ylläpito ja käyttäjien opettaminen
  • BIC:n investointien suunnittelu ja toteutus 
  • BIC:n laboratoriotilojen suunnittelu Sähkötalo Research Hub-hankkeessa

Osaamisalueiden kuvaus

Laiteanalytiikka (mm. kaasu- ja nestekromatografia, spektrofotometria, atomispektroskopia, massaspektrometria), mikrobiologiset määritykset, aerobinen metaaninhapetus, sulfaatinpelkistys, käytetyn ydinpolttoaineen loppusijoitus, bentoniitin mekaaninen evoluutio, maa-aineksen ja mikrobien vuorovaikutus.

Uusimmat julkaisut