Hyppää pääsisältöön
Tampereen yliopiston opiskelijan käsikirja

Opiskelun lomakkeet

Poikkeusaikana kevätlukukaudesta 2020 alkaen pyydämme toimittamaan opiskeluoikeuteen liittyvät hakemukset ja lomakkeet sähköpostitse tiedekunnan/tutkinto-ohjelman asiointiosoitteeseen. Huomaathan, että opiskeluoikeuden palautushakemus toimitetaan kuitenkin sähköpostitse opintotoimistoon opintotoimisto.tau [at] tuni.fi. Lähetäthän hakemuksesi tietosuojan vuoksi ensisijaisesti tuni.fi-sähköpostistasi. 

Jos hakemus on tarpeen lähettää salattuna viestinä, älä lähetä hakemusta asiointiosoitteeseen, sillä emme voi lukea salattua viestiä asiointiosoitteesta. Pyydä sen sijaan asiointiosoitteesta yhteydenottoa, jonka jälkeen voit vastata yhteydenottoon salatulla sähköpostilla ja lähettää hakemuksen suoraan asiaa hoitavan henkilön sähköpostiin. Lue tarkemmat ohjeet sähköpostiviestin salaamiseen.


Alemmat ja ylemmät korkeakoulututkinnot

Opintojen suunnitteluun, opinnäytteisiin ja valmistumiseen liittyvät lomakkeet

Yhteiset

  • ylläolevaa lomaketta käytetään, kun opinnäytteen tekeminen aloitetaan. Tässä vaiheessa voidaan nimetä ohjaajien lisäksi tarkastajat.
  • ylläolevaa lomaketta käytetään vain jos opinnäytteelle ei ole nimetty kahta tarkastajaa työn alkuvaiheessa.
  • ylläolevaa lomaketta käytetään Sisun toditushakemuksen lisäksi, jos haluat liittää tutkintoosi kansainvälistymiskokonaisuuden.

Muut lomakkeet

Yhteiset

  •  Opiskeluoikeuden palautushakemukset toimitetaan opintotoimistoon opintotoimisto.tau (at) tuni.fi

JOO-hakulomake ja lisätietoja JOO-opinnoista löytyy JOO-opinnot-sivulta. Hakemus toimitetaan opintotoimistoon.

Tekniikan alan lomakkeet

Tutkinto-ohjelman vaihto

  • Hakemus palautetaan oman tiedekunnan koulutusasiantuntijalle.
  • Lomake toimitetaan sähköisesti osoitteeseen tila-helpdesk [at] tuni.fi

Erilliset kelpoisuus- ja pätevöitymisopinnot

Kelpoisuus- ja pätevöitymisopinnot on tarkoitettu ulkomaisen korkeakoulututkinnon suorittaneille, joiden tule tehdä täydentäviä opintoja saadaakseen Suomessa kelpoisuuden tiettyä koulutusta edellytävään tehtävään. Hakijalla tulee olla ulkomailla suoritetusta tutkinnosta Opetushallituksen rinnastuspäätös, jossa edellytetään täydentävien opintojen suorittamista.

Jatkotutkintojen lomakkeet

 

Julkaistu: 21.2.2019
Päivitetty: 7.5.2024