Hyppää pääsisältöön

Tampereen yliopiston opiskelijan käsikirja

Kiinteistöjen aukioloajat ja infot

Yhteiset palvelut infoissa

Kaikista infoista saat yleistä kiinteistöön ja kampukseen liittyvää opastusta ja neuvontaa. Infosta saat apua postin ja kuriirilähetysten käsittelyyn. Infoista voit lunastaa myös kulkukortin ja avaimet. Keskustakampuksella kulkukortit saa Päätalon infosta.

Infoissa on lainattavissa muutamia latureita sekä kannettaviin tietokoneisiin että puhelimiin. Henkilökunnan lainattavissa on myös yleisimpiä liittimiä, adaptereita ja kaapeleita sekä neuvottelumikrofoneja (Jabra).

Infoon voit tuoda käytettyjä paristoja ja pienakkuja sekä poistoon menevät tietosuojattavat tallenteet. Voit tuoda ja tiedustella löytötavaroista (löytötavaroita säilytetään 3 kuukautta, minkä jälkeen ne toimitetaan poliisiasemalle) sekä saada apua säilytyslokerikoiden avaamisessa.

Yliopiston kampuksilla saat infosta apua myös yhteisten tilojen AV-laitteiden käytössä. TAMKin pääkampuksella AV-laitteiden kanssa auttavat vahtimestarit.

Lisäksi infot tarjoavat muita kiinteistökohtaisia palveluita, jotka voit tarkistaa kampuskohtaisista infojen palveluista.

Tampereen yliopisto

Kiinteistöjen aukioloajat ja infojen yhteystiedot

Kiinteistöjen ollessa suljettuina, pääsevät henkilökunta, opiskelijat ja resurssisopimuslaiset kampusten tiloihin henkilön omalle kulkukortille myönnettyjen kulkuoikeuksien puitteissa.

Infot ovat suljettuina Itsenäisyyspäivänä 6.12.2023, Joulun aikaan 23.12. – 26.12.2023, vuoden vaihtuessa 30.12.2023 - 1.1.2024 ja Loppiaisena 6.1.2024.

 

Julkaistu: 30.1.2019
Päivitetty: 1.12.2023