Hyppää pääsisältöön
Tampereen yliopiston opiskelijan käsikirja

Kiinteistöjen aukioloajat ja infot

Yhteiset palvelut infoissa

Kaikista infoista saat yleistä kiinteistöön ja kampukseen liittyvää opastusta ja neuvontaa. Infosta saat apua postin ja kuriirilähetysten käsittelyyn. Infoista voit lunastaa myös kulkukortin ja avaimet. Keskustakampuksella kulkukortit saa Päätalon, Linnan ja PinniB:n infoista.

Infoissa on lainattavissa muutamia latureita sekä kannettaviin tietokoneisiin että puhelimiin. Henkilökunnan lainattavissa on myös yleisimpiä liittimiä, adaptereita, kaapeleita sekä neuvottelumikrofoneja (Jabra).

Infoon voit tuoda käytetyt paristot ja pienakut sekä hävitettävät tietosuojattavat tallenteet. Voit tuoda ja tiedustella löytötavaroista (löytötavaroita säilytetään 3 kuukautta, minkä jälkeen ne toimitetaan poliisiasemalle) sekä saada apua säilytyslokerikoiden avaamisessa.

Yliopiston kampuksilla saat infosta apua myös yhteisten tilojen AV-laitteiden käytössä. TAMKin pääkampuksella AV-laitteiden kanssa auttavat vahtimestarit.

Lisäksi infot tarjoavat muita kiinteistökohtaisia palveluita, jotka voit tarkistaa kampuskohtaisista infojen palveluista.

Tampereen yliopisto

Kiinteistöjen aukioloajat ja infojen yhteystiedot

Kiinteistöjen ollessa suljettuina, pääsevät henkilökunta, opiskelijat ja resurssisopimuslaiset kampusten tiloihin henkilön omalle kulkukortille myönnettyjen kulkuoikeuksien puitteissa.

Kaikki infot ovat suljettuina ja vahtimestaripalveluita ei ole saatavilla 21.6.2024 juhannusaattona.

Julkaistu: 30.1.2019
Päivitetty: 31.5.2024