Hyppää pääsisältöön

Thesis Fair 2024

Tampereen yliopisto
SijaintiTampere University, Hervanta kampus, Kampusareena
Ajankohta25.9.2024 10.00–13.00
PääsymaksuMaksuton tapahtuma
Thesis Fair on maksuton verkostoitumistapahtuma kansainvälisille maisteriopiskelijoille ja yrityksille, jotka etsivät opinnäytetyön tekijöitä tai haluavat verkostoitua kansainvälisten opiskelijoiden kanssa. Tapahtuma tuo yhteen kansainväliset maisteriopiskelijat sekä yritykset ja organisaatiot, jotka arvostavat kansainvälisten opiskelijoiden tuottamaa tutkimustietoa ja haluavat teettää englanninkielisiä opinnäytetöitä, tai haluavat vain tavata ja vaihtaa ajatuksia kansainvälisten opiskelijoiden kanssa. Ilmoittautuminen yrityksille on nyt käynnissä!

Tapahtumassa yritykset pääsevät tapaamaan eri alojen maisteriopiskelijoita ja kuulemaan heidän ideoitansa opinnäytetyöaiheiksi sekä vaihtamaan ajatuksia vaikkapa suomalaisesta työelämästä ja rekrytoinnista. Kansainvälisille maisteriopiskelijoille Thesis Fair antaa mahdollisuuden esitellä potentiaalisia tutkimusaiheitaan ja uratoiveitaan sekä verkostoitua monialaisesti yritysten edustajien kanssa. Tampereen yliopisto kouluttaa kansainvälisiä opiskelijoita englanninkielisissä ohjelmissa useimmilla aloillaan kaikissa seitsemässä tiedekunnassa.

Tapahtuma järjestetään samalla tapahtumakonseptilla syksyllä 2024 Tampereen yliopistossa sekä Aalto-yliopistossa. 

Yrityksille

Opinnäytetyö on monelle kansainväliselle opiskelijalle portti suomalaiseen työelämään. Kansainväliset opiskelijat, jotka tekevät opinnäytetyönsä yhteistyössä yritykselle tai tutkimusorganisaatille jäävät todennäköisemmin Suomeen töihin myös valmistumisen jälkeen. Yritykselle opinnäytetyö antaa mahdollisuuden saada käyttöönsä alan uusimman tiedon ja osaamisen. Lopputöitä teettämällä yritykset voivat myös testata potentiaalisia uusia työntekijöitä. Opinnäytetyön teettäminen onkin yksi tehokkaimmista valmistuvien opiskelijoiden rekrytointikeinoista. Thesis Fair on yrityksille erinomainen tilaisuus luoda positiivista työnantajamielikuvaa ja profiloitua monimuotoisuutta edistävänä organisaationa opiskelijoiden keskuudessa.

Thesis Fair -tapahtuma on suunnattu kaikille yrityksille ja organisaatioille, joilla on kiinnostusta hyödyntää kansainvälisen maisteriopiskelijan osaamista ja tutkimustietoa opinnäytetyön muodossa. Tapahtumaan ovat tervetulleita myös yritykset ja organisaatiot, jotka ovat haluavat palkata kansainvälisiä osaajia tai vain tavata kansainvälisiä opiskelijoita keskustelun merkeissä. Thesis Fair -tapahtumaan osallistuvalla yrityksellä voi olla jo etukäteen mietitty aihe tai teema opinnäytetyötä varten, mutta tapahtumaan voi tulla myös ilman alustavaa aihetta luomaan yhteyksiä kansainvälisiin opiskelijoihin. Osallistuakseen tapahtumaan yrityksellä ei tarvitse olla opinnäytetyöpaikkoja avoimena juuri tapahtuman ajankohtana, kiinnostus palkata opinnäytetyöntekijöitä sekä tutustua kansainvälisiin opiskelijoihin riittää mainiosti!

Alustava ohjelma yrityksille

13.00 - Yritysten edustajat voivat valmistella esittelypistettään tapahtumatilassa

14.00-16.00 Messutapahtuma yrityksille ja opiskelijoille

Osallistuminen tapahtumaan vaatii ennakkoilmoittautumisen. Ilmoittaudu nyt tällä lomakkeella!

 

 

 

Lisätietoja

urapalvelut.tau(at)tuni.fi

Yhteistyössä