Yleisötilaisuus

Tammikuun Tiedekahvila

Tulevaisuus, monitieteisyys ja uudet ilmiöt ovat nyt saatavillasi linkkiä napsauttamalla! Uudistettu Tiedekahvila kutsuu sinut nuori tutustumaan uusiin aloihin ja mahdollisuuksiin. Oletpa sitten ammattikoulussa, lukiossa, välivuotta viettämässä tai missä elämänvaiheessa tahansa, olet tervetullut kuulolle. Heitä siis kahvit kuppiin, jalat pöydälle ja lähde mukaan löytämään oma juttusi!

Millainen on aika koronaviruspandemian jälkeen?

Vuoden ensimmäisessä Tiedekahvilassa pohditaan, miltä maailma näyttää koronapandemian jälkeen. Korona aiheuttaa systemaattista muutosta kaikille elämisen osa-aluille niin asumiseen, vapaa-aikaan että työskentelyyn. Mitä muutoksia tämä tuo meille ja miten voimme tieteen ja teknologian avulla luoda turvallisempaa tulevaisuutta? Näitä teemoja pohditaan tammikuun Tiedekahvilassa yhdessä Tampereen yliopiston Industry Professor Piia Sormusen kanssa.  

TkT Piia Sormunen toimii talotekniikan Industry Professorina Tampereen yliopiston rakennetun ympäristön tiedekunnassa. Lisää Piiasta ja hänen urapolustaan voi lukea lisää tuni.fi -sivustolla julkaistusta artikkelista .

Mukana keskustelemassa myös Tampereen yliopiston opiskelijalähettiläs, luokanopettajaopiskelija Anniina Halonen.

Tilaisuus järjestetään Zoom-palvelussa ja osallistujilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä chatin kautta. Ilmoittaudu ja saat osallistumislinkin suoraan sähköpostiisi.  

Huomio opo tai ope! Tässä myös sinulle helppo tilaisuus napata ajankohtaista sisältöä osaksi kurssiasi! Tiedekahvilat käsittelevät ajankohtaisia teemoja, jotka sopivat useisiin oppiaineisiin äidinkielestä ja viestinnästä aina yhteiskuntaoppiin ja maantieteeseen saakka. Tarjonta on osa toisen asteen ja korkea-asteen välistä yhteistyötä. 

Lisätietoa Tiedekahvilasta Juniversityn verkkosivuilta. 

Tulevat tapahtumat

Menneet tapahtumat

Järjestäjä

Lasten ja nuorten yliopisto Juniversity

Lisätietoja

Lasten ja nuorten yliopisto Juniversity, juniversity@tuni.fi