Hyppää pääsisältöön

Susanna Lohiniemi aloitti yliopiston varainhankinnassa

Julkaistu 17.8.2020
Tampereen yliopisto
Susannan Lohiniemi
Kokenut varainhankinnan osaaja Susanna Lohiniemi aloitti kesälomien jälkeen uutena varainhankinnan ja sidosryhmäyhteistyön asiantuntijana Tampereen yliopiston innovaatiopalvelut ja kumppanuus -yksikössä. Susanna on aikoinaan germaanista filologiaa opiskellut filosofian maisteri sekä eMBA ja myös Tampere Alumni.

- Olen paljasjalkainen tamperelainen ja kaupungissa asun edelleen. Perheeseeni kuuluu kahden nuoren aikuisen lisäksi tekniikan tohtori aviomies, joka hänkin on Tampere Alumni.  

- Koen, että yliopisto on tehnyt Tampereesta sen kaupungin, mikä se nyt on eli nopeasti kehittyvän ja modernin, Susannan korostaa. 

Susannalla on monipuolinen työkokemus varainhankinnasta ja sidosryhmätyöstä. Hän on toiminut monessa kansalaisjärjestössä ja nyt viimeksi kerännyt varoja Taysin uudelle lasten ja nuorten sairaalalle Tampereen Lastenklinikan Tuki -yhdistyksen toiminnanjohtajana.  

- Varainhankintatyössä on tärkeää se, että pystyy työntekijänä täysin sitoutumaan organisaation tekemiin asioihin ja tavoitteisiin. Olen saanut aina työskennellä niiden asioiden hyväksi, mihin itsekin uskon. Nyt yliopiston varainhankinnassa voin edelleen olla rehellinen itselleni ja omille arvoilleni. 

- Koen yliopiston todella mielenkiintoisena paikkana työskennellä, tämä on iso ja vaikuttava laitos. Innolla nyt opiskelen ja omaksun tätä kaikkea uutta ja hienoa, Susanna miettii. 

Vapaalla Susanna suuntaa metsään suunnistamaan, sienestämään, marjastamaan tai koiran kanssa ulkoilemaan. Kakkoskoti löytyy Kämmenniemestä Paarlahden maisemista, jossa perhe viettää aikaa ympärivuoden. 

Varainhankinnan Kannata meitä -sivustolle.

Kuva Jonne Renvall
Teksti Minna Puntila