Tapahtuma

SOMEJAM Tampere 2019: Innovoidaan nuorten kanssa!

Nuoret suunnittelevat mobiilisovelluksia ja pelejä SOMEJAM Tampere 2019 -tapahtumassa torstaista lauantaihin 11. – 13. huhtikuuta. Digitaalisen suunnittelun tapahtuman, hackathonin, teemana on nuorten hyvinvoinnin edistäminen yhteiskunnassa.

Nuorten kanssa sovelluksia ja pelejä suunnittelemassa ovat nuorisotyön ja teknologisen kehittämisen ekspertit sekä korkeakouluopiskelijat. Lopuksi asiantuntijoista muodostuva arviointiryhmä valitsee voittajatiimin, joka pääsee kehittämään ideaansa eteenpäin Y-Kampuksella. Y-Kampus on Tampereen korkeakouluyhteisön kampuksilla toimiva yrittäjyys- ja innovaatiopalveluja tarjoava oppimisympäristö.

Mukaan on ilmoittautunut kolmisenkymmentä opiskelijaa. Heistä noin puolet tulee Tampereen yliopistosta eri aloilta ja puolet yhteistyölukioista - Sammon keskuslukio, Tampereen teknillinen lukio ja Tampereen yliopiston normaalikoulun lukio - sekä nuorisotyön hankkeista.

SOMEJAM Tampere 2019 järjestetään torstaina klo 15 - 21 ja perjantaina klo 9 - 18 Sammon keskuslukiossa, Uimalankatu 5, ja lauantaina klo 9 - 14 Tampereen yliopiston Linna-rakennuksessa, Kalevantie 5.
Ohjelma: https://somejam.home.blog/

Tapahtuman järjestävät Tampereen yliopiston opiskelijat.

Tapahtumaa voi seurata sosiaalisessa mediassa:
Facebook https://www.facebook.com/somejam/
Instagram https://www.instagram.com/somejamfi/
Twitter https://twitter.com/SomeJamFi
You tube  https://www.youtube.com/user/somejamfi

Lisätietoja:
Somejam Tampere 2019, koordinoiva opettaja, Inka Kiuru, inka.kiuru [at] tuni.fi
Mediakasvatuksen professori Sirkku Kotilainen, 040 190 9719, sirkku.kotilainen [at] tuni.fi

TAMPEREEN YLIOPISTON TIEDOTE 9.4.2019