Hyppää pääsisältöön

Seminaari ja workshop: Esittävien taiteiden muuttuvat osaamistarpeet

PaikkakuntaMediapolis, Tohlopinranta 31, 33270 Tampere
18.8.2022 12.00–16.00
Ilmoittautumisaika päättyy 14.8.2022,23.00
Kielisuomi
PääsymaksuMaksuton tapahtuma
smartartsemma.jpg
Tapahtumassa on kaksi osuutta, seminaari ja workshop, joihin ilmoittaudutaan erikseen. Seminaarissa kuullaan SMART ART – Esittävien taiteiden muuttuva osaaminen -hankkeen aihepiiriin kytkeytyviä puheenvuoroja ja alustuksia. Lisäksi esitellään hankkeen ensimmäisessä tavoitteessa tehtyjen haastattelujen ja benchmarkin tulokset. Workshopissa työstetään yhteisöllisin ja toiminallisin menetelmin lähtökohtia tulevaisuuden osaamistarpeille ja koulutuksen kehittämiselle.

Tapahtuma on suunnattu hankkeen kohderyhmille sekä monialaisille yhteistyökumppaneille. Kohderyhmiä ovat sekä esittävien taiteiden osaajat että muutoksessa tarvittavien muiden alojen osaajat.

Lisätietoa tapahtuman ohjelmasta, puhujista ja ilmoittautumisesta löytyy ilmoittautumislomakkeesta. Lisäksi tapahtumasta tiedotetaan hankkeen nettisivuilla. Klikkaa tästä tapahtuman tiedotteeseen

 

SMART ART – Esittävien taiteiden muuttuva osaaminen -hankkeen tavoitteena on monisektoraalinen esittävien taiteiden digitalisaation ja hybridituotantojen osaamisen kehittäminen kansainvälistyvässä ympäristössä. Tavoitteena on valmistaa esittävien taiteiden osaajia muuttuviin ja myös uusiin työnkuviin sekä lisätä palvelujen tuottamisen taloudellista kokonaisymmärrystä ja kyvykkyyttä monisektoraaliseen yhteistyöhön. Hanke tähtää erityisesti pirkanmaalaisten toimijoiden osaamisen vahvistamiseen ja työllisyyden kehittämiseen - kansainvälinen yhteistyö ja kestävä kehitys mukaan lukien. Hankkeen päätoteuttaja on Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK) ja osatoteuttaja Tampereen yliopisto (TAU). 

 

Hanketta rahoittaa Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus. REACT-EU-hankkeet rahoitetaan osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia 

Järjestäjä

SMART ART - Esittävien taiteiden muuttuva osaaminen -hanke: https://projects.tuni.fi/smart-art-esr/

Lisätietoja

maaret.salminen@tuni.fi venla.kinnunen@tuni.fi