Yleisötilaisuus

Ole ikuinen opiskelija! Tervetuloa keskustelemaan korkeakoulutuksen tulevaisuudesta

Ilmoittautumisaika:
kky_jo_kutsu_vaakakuva_834x469px_rajaus.jpg
Työelämän murros ravistelee suomalaista yhteiskuntaa. Myös korkeakoulutus kaipaa uudistuksia – mutta miksi, miten ja ketä varten?

Tampereen korkeakouluyhteisön Jatkuvan oppimisen uudistus haastaa nykymuotoisen tavan lähestyä osaamista ja avaa uudenlaisia uria osaamisen, työelämän ja korkeakoulutuksen välille. Viisivuotisen kehityshankkeen tavoitteena on uudistaa korkeakoulutusta vastaamaan työelämän ja yhteiskunnan muuttuviin tarpeisiin tulevaisuudessa. Maaliskuussa järjestämme kaikille avoimen miniseminaarin. 

Tilaisuudessa Tampereen korkeakouluyhteisön kannanoton esittelee jatkuvan oppimisen johtaja Heli Harrikari. Suomalaisen koulutuksen ja työelämän tulevaisuudesta ovat mukana keskustelemassa korkeakoulupedagogiikan professori Mari Murtonen, Suomen ylioppilaskuntien liiton koulutuspolitiikan asiantuntija Jenni Tuomainen, työ- ja elinkeinoministeriön erityisasiantuntija Minna Nieminen, kirjailija ja futuristi Perttu Pölönen sekä Tampereen Kauppakamarin johtaja Peer Haataja. Tilaisuuden juontaa Jukka Relander

Tervetuloa osallistumaan ajankohtaiseen keskusteluun! Kahvitarjoilu klo 9.00 alkaen.

Jatkuvan oppimisen kehityshankkeen verkkosivut   

Jatkuvan oppimisen kansallinen uudistus (OKM)   

Further information

Heli Harrikari, Johtaja, jatkuva oppiminen, heli.harrikari@tuni.fi, +358 40 198 1040

Yhteystietokortti