Yleisötilaisuus

Ilmainen European Network of Living Labs (ENoLL) -webinaari: "How the Covid-19 has changed our universities for good"

Ilmainen ENoLL-webinaari "How the Covid-19 has changed our universities for good"
Tule kuulolle ja keskustelemaan TAMKin koordinoimaan ilmaiseen webinaariin "How the Covid-19 has changed our universities for good" 16.6.2020 klo 14-15. Webinaari on osa European Network of Living Labs (ENoLL)-verkoston webinaarisarjaa, joka pureutuu COVID19-pandemian vaikutuksiin yhteiskunnassa.

Tässä webinaarissa pureudutaan erityisesti siihen, miten koronakriisi on vaikuttanut korkeakouluihin sekä puhutaan niistä innovatiivisista ratkaisuista, jotka ovat jäämässä osaksi korkeakoulujen arkea vielä kriisin jälkeenkin. Mukana keskustelemassa myös TAMKin projektiasiantuntija ja tutkija Marko Teräs

Ilmoittautumislinkki ja webinaarin ohjelma  

Aiemmat webinaaritallenteet  

Tervetuloa mukaan!


Kansainvälinen ’living labs’ -verkosto ENoLL – European Network for Living Labs – keskittyy käyttäjälähtöisiin, avoimiin innovaatioekosysteemeihin yhteiskunnan eri aloilla. Verkostotoiminnan keskiössä ovat käyttäjälähtöinen ‘co-creation’, testaus ja erilaiset kokeilut, joilla pyritään rohkeasti yhdistämään tutkimusta ja innovaatiotoimintaa tosielämän eri konteksteissa. 

ENoLL-verkosto perustettiin Suomen vuoden 2006 EU-puheenjohtajakauden aikana ja siinä on tällä hetkellä mukana yli 150 toimijaa Euroopassa ja maailmalla. TAMK on ENoLL-verkoston aktiivinen jäsen.

Järjestäjä

European Network of Living Labs (ENoLL)

Further information

Paula Ranne
Projektiasiantuntija
TAMK Ammatillinen opettajakorkeakoulu
paula.a.ranne@tuni.fi