Hyppää pääsisältöön

FUSILLI-hanke: Kestävät elintarvike- ja ruokapalveluhankinnat -webinaari

Tampereen ammattikorkeakoulu
SijaintiWebinaari
Ajankohta16.2.2024 7.00–8.30
Kielisuomi
PääsymaksuMaksuton tapahtuma
Oletko matkailu-, majoitus- ja ravintola-alan ammattilainen? Kiinnostavatko sinua kestävät elintarvike- ja ruokapalveluhankinnat erityisesti strategisesta näkökulmasta? Tule mukaan 16.2.2024 klo 9.00–10.30 järjestettävään webinaariimme.

Webinaarissa erityisasiantuntija Auli Väänänen maa- ja metsätalousministeriön Ruokaosastosta avaa näitä ajankohtaisia aiheita:

? Elintarvike- ja ruokapalveluhankinnat strategisesta näkökulmasta

? Miten hankinnan keinoin voidaan edistää organisaatioiden kestävyyttä ja vastuullisuutta?

? Ruuan hiilijalanjälkilaskenta

? Luonnon monimuotoisuuden edistäminen ruokahankinnoissa

? Muuttuvan maailmantilanteen luomat haasteet kuten huoltovarmuus ja ruuan hinnan nousu.

Tilaisuuden vetää TAMKin palveluliiketoiminnan lehtori, FUSILLI-hankkeen asiantuntija Sanna Luoto. Webinaaritallenne on nähtävissä kahden viikon ajan.

Ilmoittaudu 15.2. klo 12.00 mennessä, lisätiedot fusilli.fi-sivuilla: https://www.fusilli.fi/tapahtumat/tervetuloa-kestavat-ruokapalveluhankinnat-webinaariin-16-2-2024/ 

 

FUSILLI (Fostering the Urban food System Transformation through Innovative Living Labs Implementation) -hankkeessa keskitytään kehittämään ruokajärjestelmästä kestävää ja reilua sekä Tampereella, Suomessa että kansainvälisesti. Hankkeen päätavoitteena on rakentaa kaupunkeihin ruokasuunnitelma, jolla taataan siirtymä kohti turvallista, terveellistä, kestävää, osallistavaa, oikeudenmukaista ja kustannustehokkasta ruokajärjestelmää. Innovaatiot ja kokeilut ovat hankkeen keskiössä. Hankkeen aikana Tampereelle rakennetaan kestävän ruokajärjestelmän elävä kokeilualusta, Living Lab. Hanke tukeutuu vahvasti FOOD 2030 -strategian painopisteisiin.

Tampereella hankekumppaneita ovat Tampereen kaupunki, TAMK, Ekokumppanit ja Ahlman. Lisätiedot fusilli.fi .

Järjestäjä

FUSILLI-hanke/TAMK

Lisätietoja

Sanna Luoto, sanna.luoto@tuni.fi