Kuva Porin yliopistokeskuksesta / Jonne Renvall
Yksikkö

Porin yksikkö, Tampereen yliopisto

Tampereen yliopiston Porin yksikkö sijaitsee Porin yliopistokeskuksessa.

Yksikkömme on opetus- ja tutkimusyksikkö, joka on osa Tampereen yliopistoa ja sen neljää eri tiedekuntaa. Porissa edustettuina ovat yhteiskuntatieteiden, informaatioteknologian ja viestinnän, johtamisen ja talouden sekä tekniikan ja luonnontieteiden tiedekunnat.

Olemme noin 500 opiskelijan ja 75 työntekijän muodostama dynaaminen opiskelu- ja tutkimusympäristö, jossa yksilöllisyydelle on tilaa. Opetukseemme voivat osallistua myös avoimen yliopiston, Tampereen kampusten ja Porin yliopistokeskuksen muiden tutkinto-ohjelmien opiskelijat.

Yksikkömme on monitieteinen, kokoava ja ajanmukainen foorumi tutkimukselle, keskustelulle ja kehittämiselle. Tutkimuksemme on tärkeää alueellisesti sekä kansallisesti ja kansainvälisesti kiinnostavaa.Tarjoamme myös monipuolista täydennyskoulutusta alueen yritysten ja organisaatioiden tarpeisiin.

Porin yksikössä voit opiskella yhteiskuntatutkimuksen ja sosiaalityön tutkinto-ohjelmissa sekä työn ja hyvinvoinnin sekä johtamisen ja tietotekniikan maisteriohjelmissa. Lisäksi opiskelijoita on hyvinvointipalvelujen järjestämisen ja automaatiotekniikan maisteriohjelmissa. Tarjoamme joustavia opiskelumahdollisuuksia opiskelijoille, jotka ovat aiemmin suorittaneet soveltuvia korkeakouluopintoja.

Kaupunkinäkymä

Porin yliopistokeskus sijaitsee Kokemäenjoen rannalla Puuvillan kaupunkikorttelin ja kaupungin keskustan kupeessa. Käytettävissä ovat modernit toimitilat sekä alueen monipuoliset palvelut ja harrastusmahdollisuudet. Porin yliopistokeskusta koordinoi Tampereen yliopisto.