Hyppää pääsisältöön
Ilmakuva Porin yliopistokeskuksesta

Porin yksikkö, Tampereen yliopisto

PaikkakuntaPohjoisranta 11 A, 28100 Pori

Tervetuloa Poriin! Olemme noin 500 opiskelijan ja 75 työntekijän muodostama dynaaminen opiskelu- ja tutkimusympäristö, jossa yksilöllisyydelle on tilaa. Yksikkömme on monitieteinen, kokoava ja ajanmukainen foorumi tutkimukselle, keskustelulle ja kehittämiselle. Tutkimuksemme on tärkeää alueellisesti sekä kansallisesti ja kansainvälisesti kiinnostavaa.

Porin yksikkö on osa Tampereen yliopistoa ja sen kolmea eri tiedekuntaa. Täällä ovat edustettuina yhteiskuntatieteiden, informaatioteknologian ja viestinnän sekä johtamisen ja talouden tiedekunnat.

Yksikössämme voit opiskella yhteiskuntatutkimuksen ja sosiaalityön tutkinto-ohjelmissa sekä työn ja hyvinvoinnin sekä johtamisen ja tietotekniikan maisteriohjelmissa. Lisäksi opiskelijoita on hyvinvointipalvelujen järjestämisen ja automaatiotekniikan maisteriohjelmissa. Tarjoamme joustavia opiskelumahdollisuuksia opiskelijoille, jotka ovat aiemmin suorittaneet soveltuvia korkeakouluopintoja. Opetukseemme voivat osallistua myös avoimen yliopiston, Tampereen kampusten ja Porin yliopistokeskuksen muiden tutkinto-ohjelmien opiskelijat. Lue lisää tutkintokoulutuksesta!

Tarjoamme myös monipuolisia jatkuvan oppimisen palveluita alueen yritysten ja organisaatioiden tarpeisiin. Tarjolla on muun muassa täydennyskoulutusta, avoimen yliopiston opintojaksoja ja hankkeiden tuottamia koulutuksia. Tutustu jatkuvan oppimisen palveluihin!

Porin yliopistokeskus

Yksikkömme sijaitsee Porin yliopistokeskuksessa Kokemäenjoen rannalla Puuvillan kaupunkikorttelin ja kaupungin keskustan kupeessa. Käytettävissä ovat modernit toimitilat sekä alueen monipuoliset palvelut ja harrastusmahdollisuudet. Porin yliopistokeskusta koordinoi Tampereen yliopisto.